Meinl Classics Custom 16" Dark Trash China

Varastossa

Hinta: 148,00 14800 185,00 € 18500

Klarna logo
Alkaen 8,95 € /kk.

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
Määrä: kpl

Meinl 16" Classics Custom Dark Trash China - CC16DATRCH

Nopealla washilla varustettu keskialueinen efekti-china-symbaali

Efektisymbaalin ei suurikokoisenakaan tarvitse välttämättä soida pitkään. Classics Custom 16" Dark Trash China on juuri tällainen. Sen sointi sammuu melko nopeasti, wash on runsas, mutta myöskin nopea. Kyseinen symbaali crashaa hiukan kovemmalla iskulla joten soittodynamiikkaansa hallitseva rumpali saa siitä useamman mielenkiintoisen soundin irti. Erinomainen efektipelti rokkisettiin.

Classics Custom -sarjan symbaalit tunnetaan kovaänisestä soinnistaan sekä leikkaavuudestaan. Classics Custom Dark on muuten luonteeltaan samankaltainen, mutta sointi on tummempaa ja alakertansa kohdalta monitahoisempaa. Viimeistely on myös varsin näyttävä ja antaa Classics Custom Dark -sarjalle erottuvan, omalaatuisen ulkonäkönsä!
  • Ns. puoliammattilais-tasoinen, B10-materiaalista valmistettu trash china -symbaali metallimiehelle, rokkarille tai vaikka opistotason lainaraakalle
  • Tumma viimeistely satunnaisella, syvällä taonnalla tuo kirkassointisesta materiaalista taotun symbaalin sointiin lämpöä 
  • Laaja sarja yhteensopivia symbaaleja joiden hinta on soinnin tasoon nähden halpa
  • Classics Custom Dark sopii hienosti yhteen myös samasta materiaalista valmistettujen Classics Custom- ja Custom Extreme Metal -symbaalien kanssa. 
  • Custom Dark -symbaaleita kannattaa kokeilla sekoitella myös kalliimpien Pure Alloy- ja Byzance-symbaalien kanssa
  • Tuotekoodi: CC16DATRCH

Meinl symbaaleilla on kahden vuoden tehdastakuu. Lue tarkemmat tiedot TAKUUEHDOISTA.