Meinl 19" Classics Custom Dark Crash

Verkkokauppa: Tulossa varastoon 20.07.2024
Myymälä: Loppu myymälästä

Hinta: 203,00 20300 274,00 € 27400

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Rehellinen välikoon rock crash

Helposti crashaava välikoon rock crash, jonka keskipitkä sointi toimii monenlaisiin symbaalikattauksiin. Vaikka kannustammekin enemmänkin kuuntelemaan symbaalia kuin keskittymään sarjaan tai tuumakokoon, on 19" crash aina hienoinen väliinputoaja keskikokoisen ja suuren crash-symbaalin keskellä. Suosittelemmekin kokeilemaan Custom Dark 19" crashia, sillä se toimii hienosti moneen väliin ja useiden erilaisten symbaalien kanssa.

Classics Custom Darkin neljä crashia ja 22" crash ride toimivat sarjana poikkeuksellisen hyvin, etenkin hintaluokkansa huomioon ottaen. Alla olevasta morphing-videosta kuulet kuinka ne ovat selkeästi samasta maailmasta ja kuinka hyvin ne toimivat yhteen. Toisaalta jokainen niistä olisi helppo yhdistää myös toisen sarjan, esimerkiksi Pure Alloyn, symbaalien kanssa. Custom Dark -sarjan crashit ovat selkeitä rock-crasheja: vahvaluonteisia, silti osia kokonaisuudesta.

Classics Custom -sarjan symbaalit tunnetaan kovaänisestä soinnistaan sekä leikkaavuudestaan. Classics Custom Dark on muuten luonteeltaan samankaltainen, mutta sointi on tummempaa ja alakertansa kohdalta monitahoisempaa. Viimeistely on myös varsin näyttävä ja antaa Classics Custom Dark -sarjalle erottuvan, omalaatuisen ulkonäkönsä!
  • Classics Custom tarjoaa enemmän pienemmällä rahalla!
  • B12-materiaalista valmistettu crash-symbaali metallimiehelle, rokkarille tai vaikka opistotason lainaraakalle
  • Tumma viimeistely satunnaisella, syvällä taonnalla tuo kirkassointisesta materiaalista taotun symbaalin sointiin lämpöä 
  • Laaja sarja yhteensopivia symbaaleja joiden hinta on soinnin tasoon nähden halpa
  • Classics Custom Dark sopii hienosti yhteen myös samasta materiaalista valmistettujen Classics Custom- ja Dual- ja Extreme Metal -symbaalien kanssa. 
  • Custom Dark -symbaaleita kannattaa kokeilla sekoitella myös kalliimpien Pure Alloy- ja Byzance-symbaalien kanssa
  • Tuotekoodi: CC19DAC

Meinl symbaaleilla on kahden vuoden tehdastakuu. Lue tarkemmat tiedot TAKUUEHDOISTA.