Classics Custom Dual symbaalit

Classics Custom Dual symbaalit kategoriakuva.

Kahden viimeistelyn parhaat puolet

Lämmin sointi, nopea attack, lyhyehkö sustain ja reippaasti iskevää mojoa! Classics Custom Dual -symbaalit yhdistävät kahden eri viimeistelyn parhaat puolet. 

Classics Custom Dual -symbaalit eroavat muista Classics Customeista perustavanlaatuisesti: ne on rakennettu B12-pronssista B10-seoksen sijaan. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että niiden perussointi on lämpimämpi ja sitä kautta ne täydentävät Classics Custom -sarjaa tavalla, joka ei onnistuisi pelkällä viimeistelyllä. 

Yleistettynä nämä ovat loistavia rock-symbaaleja. Niiden sustain ei ole liian pitkä ja attack on iskevä ja ala-keskialueinen. Nyrkkeilyssä niiden isku osuisi napakasti pallean alueelle. Classics Custom Dualit toimivat hyvin yhteen keskenään, mutta niitä voi käyttää lämmittämään esim. Custom Dark -sarjalaisten kompleksin kirkasta sointia. 

Classics Custom Dualeita löytyy täydellinen kattaus: splashit, crashit, chinat sekä kaikkien niiden trash-versiot, hihatit ja ridet muodostavat iskevän kokonaisuuden yllättävän edulliseen hintaan!
Järjestys: