Classics Custom Dark

Meinl Classics Custom Dark -kategoriakuva.

Welcome to the Dark side

Classics Custom Dark -symbaalien sävykäs ja monimutkainen sointi on hintaluokassaan ennenkuulumaton. Lue lisää ja tutustu valikoimaan alta! 

Classics Custom Dark-sarjan symbaalit käyvät läpi prosessin jossa niiden sointi tummuu ja muuttuu monisyisemmäksi. Silti niiden selkeys, leikkaavuus ja volyymi ei katoa. Erikoiskäsittely jättää symbaaleihin myös tyylikkään tumman pinnan. Syvät, isoilla väleillä olevat taonnat ja lisäsorvaus korostavat tummuutta mutta samalla herkistävat atakkia.

Rock-symbaali toimii popista fuusioon ja jopa studioon asti

Classics Custom Darkin nimi on hiukan hämäävä ja viittaakin soundin sijaan tummanpuhuvaan ulkonäköön. Classics Custom -sarjoista Dark on kaikista tasapainoisin ja varttunein. Tietokoneohjattu syvä ja satunnaisentuntuinen taonta tuo kirkkaasti soivasta B12-seoksesta valmistettuihin Custom Dark-sarjalaisiin sopivasti lämpöä. Viimeistelyn ja materiaalin liitto on monimutkainen ja sävykäs. Kaikessa kompleksisuudessaan nämä symbaalit myydään suorastaan halvalla. Sarjan lätyt sopivatkin kovaäänisen, räiskyvän ja monimutkaisen luonteensa vuoksi moneen eri tarkoitukseen: metallimusiikista rockiin, poppiin, fuusioon ja jopa studioon saakka. 

Symbaalisarjojen sekoittelu on sallittua, suorastaan kannustettavaa

Classics Custom Dark -symbaalien laadusta kertoo se, että niitä myydään melko usein Byzance-sarjalaisten sekaan. Toki käsintaottu Byzance on omalla tasollaan, mutta Custom Darkin vahvaluonteiset yksilöt sopivat hyvin aksenteiksi kalliimpien symbaalien sekaan. Saumattomaksi yhteistyö hioutuu kuitenkin Classics Custom Brilliant- Dual- ja Extreme Metal -sarjojen kanssa. Niiden yleisesti kirkas pohjaluonne ja suunnilleen samantasoinen volyymi vaan sopivat hienosti toisilleen. Symbaalien sekoittelu siis kannattaa!
 
Järjestys: