Vahvistimet

Vahvistimet-kategoriakuva.

Vahvistimia kitaroille ja bassoille

Levytukku tuo maahan laadukkaita vahvistimia kitaroille ja bassoille. Valikoimastamme löytyy seuraavat vahvistinmerkit: Mesa/Boogie, Laney ja Ibanez.

Vahvistimet ovat puoli ruokaa sähkökitaroiden ja sähköbassojen soittajille

Ilman vahvistimia ei sähkökitaroilla ja -bassoilla ole juurikaan käyttöä. Kunnolliset vahvistimet reagoivat soittajan yksilölliseen tyyliin ja osaltaan myös muokkaavat sitä soittovuosien karttuessa.

Etenkin edullliset tietokoneeseen liitettävät systeemit syövät niin paljon soittodynamiikkaa, että monet näillä systeemeillä harjoittelevat eivät koskaan opi esimerkiksi soittovoimakkuuden vaikutusta vahvistimen gainiin ja responssiin. Soittokin jää helposti tasapaksuksi jos soittimen säädöt ja soittotuntuma ei vaikuta kunnolla ulostulevaan materiaaliin. 

Vahvistimet toimivat nykyään usein myös "porttina" soittimien ja tietokoneiden välillä, mahdollistaen laadukkaamman äänittämisen ilman turhaa säätöä. Vahvistimet ovat muuttuneet vuosien varrella vastaamaan nykymaailman tarpeita ja ovat edelleen todella tärkkeitä työ- ja harjoitusvälineitä sähköbassojen ja -kitaroiden soittajille. Laadukkaalle vahvistimelle on aina käyttöä!
 
Järjestys: