Meinl Byzance Jazz

Meinl Byzance Jazz -symbaalit kategoriakuva. Kuvassa Monophonic Ride.

Smooth Jazz...

Byzance Jazz-symbaalien tuntuma ja sointi on erityisen pehmeä, matala ja lämmin. Niiden elastisuus tuntuu siltä kuin kapula uppoaisi lyödessä läpi. Syvät ja laajaan taotut vasaranjäljet entisestään korostavat kuivuutta ja tummuutta äänessä.

Mielenkiintoinen kattaus pääosin ohuita symbaaleja

MEINL Byzance Jazz ei ole symbaalisarja ihan normaaleimmasta päästä. Kattauksesta löytyy esimerkiksi kellottomia Club Rideja, pienikelloisia Big Apple Rideja, 22" China ride ja kasa crasheja kolmessa eri ohuudessa. Ohuudesta puheen ollen, Byzance Jazz -symbaalit ovat pääosin muita sarjoja ohuempia, kevyempiä ja siksi myös soivempia. Kepeys, syvä taonta ja erikoiset mallit jo yksinään tekevät sarjasta mielenkiintoisen, mutta koska symbaalit taotaan ja viimeistellään käsin, on niiden välillä myös yksilöllisiä eroja. Takaamme, että syvyys ei lopu kesken.

Kuten jo mainitsimmekin, Byzance Jazz-sarjan kattaus on melko erikoinen. Mikäli pidät kevyestä kapulatuntumasta ja hiukan erikoisemmista symbaaleista, tutustu Byzance Vintage -sarjaan, joka sisältää runsaasti mm. hiekkapuhallettuja symbaaleja.
 
Järjestys: