Meinl 18" Classics Custom Dark Trash Stack

Verkkokauppa: Varastossa
Myymälä: Loppu myymälästä

Hinta: 309,00 30900 404,00 € 40400

Klarna logo
Alkaen 12,88 € /kk.

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
Määrä: kpl

Meinl 18" Classics Custom Dark Trash Stack - CC18DASTK

Trash stack, jonka soundia on hankalaa selittää 

Heitä kourallinen nastoja huonosti rakennetun aaltopeltisen vajan seinään ja olet kärryillä. Vaikka soundi ei ole tavallisimmasta päästä, se on mielenkiintoisen samplemainen ja usein se muistuttaakin ensimmäisten rumpukoneiden "jotain"-soundia. Se on kuitenkin monitahoinen ja tasainen. Rumpalin mielikuvitus on se rajoittava tekijä tässä. 

Classics Custom -sarjan symbaalit tunnetaan kovaänisestä soinnistaan sekä leikkaavuudestaan. Classics Custom Dark on muuten luonteeltaan samankaltainen, mutta sointi on tummempaa ja alakertansa kohdalta monitahoisempaa. Viimeistely on myös varsin näyttävä ja antaa Classics Custom Dark -sarjalle erottuvan, omalaatuisen ulkonäkönsä!
  • Ns. puoliammattilais-tasoinen, B10-materiaalista valmistettu trash stack-symbaalipari metallimiehelle, rokkarille tai vaikka opistotason lainaraakalle
  • Tumma viimeistely satunnaisella, syvällä taonnalla tuo kirkassointisesta materiaalista taotun symbaalin sointiin lämpöä 
  • Laaja sarja yhteensopivia symbaaleja joiden hinta on soinnin tasoon nähden halpa
  • Classics Custom Dark sopii hienosti yhteen myös samasta materiaalista valmistettujen Classics Custom- ja Custom Extreme Metal -symbaalien kanssa. 
  • Custom Dark -symbaaleita kannattaa kokeilla sekoitella myös kalliimpien Pure Alloy- ja Byzance-symbaalien kanssa
  • Tuotekoodi: CC18DAC

Meinl symbaaleilla on kahden vuoden tehdastakuu. Lue tarkemmat tiedot TAKUUEHDOISTA.