Meinl Classics Custom 17" Dark Crash

Varastossa

Hinta: 149,00 14900 193,00 € 19300

Klarna logo
Alkaen 8,95 € /kk.

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
Määrä: kpl

Meinl 17" Classics Custom Dark Crash - CC17DAC

Kirkas ja kovaa soiva rock-crash

Tuttuun Classics Custom -tyyliin, myös Dark-sarjan 17" on soinniltaan kirkas ja kovaääninen. Ns. välikokona se on loistava lisä metalli- tai rock-rumpalin settiin 16"- ja 18"-crashien väliin. Kieteytettynä Classics Custom 17" Dark crash on loud'n'bright rock-crash. Kaiken lisäksi se on edullinen. 

Classics Custom -sarjan symbaalit tunnetaan kovaänisestä soinnistaan sekä leikkaavuudestaan. Classics Custom Dark on muuten luonteeltaan samankaltainen, mutta sointi on tummempaa ja alakertansa kohdalta monitahoisempaa. Viimeistely on myös varsin näyttävä ja antaa Classics Custom Dark -sarjalle erottuvan, omalaatuisen ulkonäkönsä!
  • Ns. puoliammattilais-tasoinen, B10-materiaalista valmistettu crash-symbaali metallimiehelle, rokkarille tai vaikka opistotason lainaraakalle
  • Tumma viimeistely satunnaisella, syvällä taonnalla tuo kirkassointisesta materiaalista taotun symbaalin sointiin lämpöä 
  • Laaja sarja yhteensopivia symbaaleja joiden hinta on soinnin tasoon nähden halpa
  • Classics Custom Dark sopii hienosti yhteen myös samasta materiaalista valmistettujen Classics Custom- ja Custom Extreme Metal -symbaalien kanssa. 
  • Custom Dark -symbaaleita kannattaa kokeilla sekoitella myös kalliimpien Pure Alloy- ja Byzance-symbaalien kanssa
  • Tuotekoodi: CC17DAC

Meinl symbaaleilla on kahden vuoden tehdastakuu. Lue tarkemmat tiedot TAKUUEHDOISTA.