Transistorivahvistimet kitaralle

Mallintavat ja transistorivahvistimet kitaralle -kategoriakuva.

Mallintava, transistori, bluetooth...

Transistorivahvistimesta on moneksi: ne ovat kevyitä, monipuolisia ja edullisia. Niistä löytyy myös efektejä kitaran harjoittelun inspiraatioksi.

Mikä transistorivahvistin?

Transistori-kitaravahvistimessa pääteasteen vahvistus toteutetaan transistorilla. Kyse on siis putken rinnalla kulkevasta vahvistusteknologiasta, joka yleistyi kitaravahvistimissa 80-luvulla. Transistorivahvistimet ovat nykyään hyvin monipuolinen ryhmä kitaravahvistimia. Ne ovat kevyitä, niistä löytyy paljon efektejä kitaran harjoittelua inspiroimaan ja osaa pystyy käyttämään myös paristoilla. 

Mallintavat vahvistimet 

Monissa nykyaikaisissa kitaravahvistimissa on mukana digitaalinen etuaste, joka pystyy mallintamaan erilaisia kitaravahvistimia ja efektejä. Tämä tukee transistorivahvistimen käyttötarkoitusta harjoitusvälineenä: paljon inspiroivia soundeja pienessä purkissa, johon voi kaiken lisäksi liittää kuulokkeet! 

Bluetooth-yhteys kitaravahvistimessa

Moderneimmissa malleissa on parina aplikaatio, josta vahvistimeen saa Bluetooth-yhteyden avulla ladattua lisää erilaisia kitarasoundeja. Kun käyttölliittymä siirretään aplikaatioon, pysyy vahvistin vielä itsenään helppokäyttöisenä. 

Alla on listattuna useita transistorivahvistimia. Mikäli herää kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä myymäläämme. Autamme mielellämme!
Järjestys: