Meinl Hybrid rumpukapulat

Meinl Hybrid rumpukapulat kategoriakuva.

Mahtava rebound ja tummempi isku 

Hybrid rumpukapuloiden uudenmallinen kärki osuu rumpuun tai symbaaliin isommalla pinta-alalla ja tuottaa pehmeän ja tumman iskun. Lisätietoja Meinl-kapuloista löydät oppaastamme.

Tasapainoisia kapuloita kaksiosaisella viisteellä

Hybrid-sarjan kapuloissa on kärjen lisäksi toinenkin erikoisuus: sen hartiasta lähtevä viiste on kaksiosainen. Viiste lähtee kapulan rungosta hyvin lievänä ja muuttuu jyrkemmäksi kärkeä kohti. Ratkaisu antaa hiukan enemmän painoa kapulan kärkeen, jolloin kapulan yleinen balanssi tasoittuu. Hybrid-sarjalaisista saakin tarvittaessa hyvin paljon dynamiikkaa irti erilaisilla soittotekniikoilla. 

Hybrid-kapuloiden puumateriaalit 

Hybrid-sarjan rumpukapuloissa käytetään amerikkalaista hikkoria ja Amerikan pohjoisosien vaahteraa. Hikkori on hyvin pitkäsyistä ja sitä kautta kestävää. Hikkorista saadaan paljon eri painoluokkien kapuloita. Vaahterakapulat eivät kestä yhtä paljon kovia kantti-iskuja, mutta ovat taas painoltaan erityisen kevyitä. Vaahterakapulat sopivat hienosti rauhallisemmalla kosketuksella soittaville rumpaleille.
 
Meinl valmistaa kapulansa Saksassa erittäin tarkoilla kriteereillä. Puumateriaali punnitaan ja jaotellaan tiheyden mukaan eri luokkiin jo ennen muotoon sorvausta. Jokaiselle kapulalle etsitään sopiva pari painon ja sävelkorkeuden mukaan. Meinl kapulat ovat poikkeuksellisen tasalaatuisia.
Järjestys: