Tama STAR rummut

Tama Star rummut kategoriakuva.

Parhaita rumpuja mitä rahalla saa

Star on TAMA:n lippulaivasarja jonka rummuissa kiteytyy kaikki Starclassic-sarjan tuotannossa ja kehityksessä saatu tieto ja taito. Star-rumpujen kehityksessä on koko ajan ollut yksi pääasiallinen tarkoitus: kehittää paremmin soivia rumpuja.

Materiaalit tähtenä

Star-settejä tehdään kolmesta eri materiaalista: vaahterasta, pähkinäpuusta ja bubingasta. Bubinga on näistä kolmesta voimakkaimmin soiva. Bubingarungot ovat kaikenkokoisissa rummuissa yhtä ohuita (4,5mm) ja niistä löytyvät myös 9mm Sound Focus Ring -vahvikkeet jotka vahvistavat rummun sointia sekä rakennetta.

Soinniltaan vaahteran ja bubingan väliin sijoittuva pähkinäpuu on vasta hiljattain löytänyt paikkansa rumpujen rakennusmateriaalina. Soinniltaan se on lämmin ja pyöreä, mutta leikkaavaa atackia löytyy myös runsain mitoin. 

Kirkkain ja avoimin sointi Star-seteistä kuuluu vaahterasta valmistetuille rummuille. Viisikerroksisen rungon sydän, 2mm paksu kokopuinen vaahterakerros tukevoittaa muuten melko kirkkaan runkopuun sointia. 

Kaikki Star-sarjan rumpusetit tilataan erikseen erillisinä rumpuina. Myymälämme henkilökunta auttaa mielellään custom-setteihin liittyvissä kysymyksissä!

Järjestys: