MEINL Byzance Vintage

Meinl Byzance Vintage -symbaali.

Byzance Vintage

Byzance Vintage-sarja sai alkunsa mattapintaisista hiekkapuhalleluista malleistaan joiden suosio kasvaa edelleen vuosi vuodelta. Nyt valikoimaa on laajennettu raakapintaisiin Pure-symbaaleihin. Matalalta soiva tumma ja hieman sihahtava soundi toimii täydellisesti tilanteissa joissa kova volyymi ei ole toivottua. Symbaalit vastaavat kapulaan selkeästi ja lyhyellä sustainilla joten kontrolli on aina soittajalla.

Byzance Vintage -symbaalit taipuvat notkeasti

Kirjaimellisesti. Sarjan symbaaleissa käytetty valmistusprosessi tekee niistä erityisen notkeita. Vintage Pure -symbaaleissa MEINL kehottaa olla huolehtimatta symbaalin reunan epätasaisuuksista, sillä nämä kuuluvat asiaan.

Sarja sarjan sisällä: hiekkapuhalletut Sand-symbaalit

Hiekkapuhaltimella viimeistellyn symbaalin mattainen ulkonäkö on yksi juttu, mutta suurin muutos tapahtuu sen soinnissa: siitä tulee erittäin tumma, maanläheinen ja kuiva. Hiekkapuhallus myös vähentää taonnan aiheuttamaa jännitettä ja notkistaa symbaalia. Byzance Sand -symbaalit soivat parhaiten hiljaa soitettuna, jolloin niistä irtoaa herkkiä nyansseja loputtomiin. Nämä ovat todellisia ammattilaisen symbaaleja. 

Kun puhutaan ammattilaisen symbaaleista, joista soittodynamiikkaansa hallitseva rumpali saa eniten irti, on pakko mainita Byzance Foundry Reserve -sarja. Foundry Reserve on MEINL:n lippulaiva ja kuuluu parhaista parhaiden symbaalien harvaan laumaan.
Järjestys: