Irtokielet sähkökitaraan

Välillä tuoreestakin setistä katkeaa kieli, etenkin soittoharrastuksen alussa. Miksi siis vaihtaa koko settiä kerralla kun irtokieliäkin on saatavilla? 

Levytukulta löydät yleiset ja vähemmän yleiset sähkökitaran irtokielet. Myymämme Dunlop-kielet ovat USA:ssa valmistettuja ja erittäin laadukkaita. Dunlop Performance+ -kielet punotaan hitaasti ja tarkasti. Pariin suureen valmistajaan verrattuna Dunlopin kielet soivat hiukan eri tavalla: niissä on enemmän ylä- sekä alakertaa ja vähemmän fokusta keskialueeseen. Toisin sanoen sointi on tasainen ja antaa paljon tilaa kitaran, mikrofonien ja vahvistimen omille luonteille ja niiden muodostamalle kokonaisuudelle. 

Kielten tuntuma on sopivan rouhea ja niiden jännite on hieman keskiarvoa järeämpi. Tämän huomaa oikeastaan parhaiten kielisetin paksummassa päässä, jonka voi laskea nyt alemmas, koska kieli ei liiku fyysisesti niin paljon kuin matalamman jännitteen kieli. Tätä ei kannata säikähtää, sillä jännite ei ole mitenkään dramaattisesti keskiarvollista kovempi. Yleistuntuma on vaan hiukan jämäkämpi. 

Suurin osa irtokielistä löytyy myös myymälästämme Helsingin keskustasta!
Järjestys: