Meinl 12" Pure Alloy Trash China

Verkkokauppa: Varastossa
Myymälä: Loppu myymälästä

Hinta: 129,00 12900 162,00 € 16200

Klarna logo
Alkaen 8,95 € /kk.

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
Määrä: kpl

Ensimmäinen Pure Alloy Trash China

Pieni, mutta pippurinen trash china on Pure Alloy -sarjan ensimmäinen. Nopea sointi on pullollaan kerrannaisia, jotka antavat symbaalille "digitaalisen" efektimäisen luonteen. Helposti syttyvä 12" trash china on monipuolinen efektisymbaali splashin, crashin ja chinan välimaastosta.  
  • Ammattitasoinen, B12-materiaalista valmistettu yleis-trash china-symbaali keikkailevalle soittajalle, joka haluaa, että symbaalit eivät muutu yksilöittäin
  • Erittäin tarkat valmistusmetodit takaavat Pure Alloy -sarjan tasalaatuisuuden
  • Keski-kirkas symbaalisarja istuu soundiltaan heleän Classics Customin ja tummanpuhuvan Byzancen välimaastossa
  • Hyvin laaja dynamiikka-alue volyymin suhteen. Vaikka iskuvoimakkuus vaihtuu soundi pysyy itselleen uskollisena
  • Tuotekoodi: PA12TRCH
Soittajat kuvailevat Pure Alloy -sarjalaisia helpoiksi soittaa. Kapulatuntuma on pehmeä, mutta responsiivinen ja symbaalien kontrollointi vaivatonta. Ne syttyvät helposti ja siksi myös hiljaa soittaminen onnistuu. Pure Alloyta kannattaa sekoitella erityisesti Byzancen ja Classics Customin eri sarjojen kanssa. Ne eivät silti ole maailman äänekkäimpiä lättyjä ja istuvat siksi pääsääntöisesti yhteen hienovaraisten Byzancejen kanssa. Testaus siis kannattaa jos haetaan seuraa esimerkiksi äärimmäisen kovaäänisille Extreme Metal -pelleille. Pure Alloyt toimivat myös valmiina settinä poikkeuksellisen hyvin. 

Meinl symbaaleilla on kahden vuoden tehdastakuu. Lue tarkemmat tiedot TAKUUEHDOISTA.