Dunlop Flow-plektrat

Dunlop FLOW kategoriakuva. Kuvassa Dunlop Andy James FLOW-plektra.

FLOW soljuu kieleltä toiselle

Dunlop FLOW-plektralla soitto on kitkatonta ja plektra soljuu vaivatta kieleltä toiselle. Erilaisia malleja on runsain mitoin!

Flow-plektrojen suosio on ollut välitön ja huikea. Reunojen Flow-muotoilu suorastaan liukuu kieleltä toiselle. Soittaminen yksinkertaisesti tuntuu helpolta. Tarkat ja tekniset kuviot onnistuvat samalla helppoudella, vaikka Flow-mallit ovatkin paksuhkoja. Asia on yllättänyt useamman tunnetun kitaristin. Esimerkkinä John Petrucci ja Andy James, jotka siirtyivät malliin käyttöön yhden testin jälkeen. Ultex-materiaali soi tanakasti, selkeästi ja musikaalisesti.

FLOW-perhe kasvaa!

Monet korkean tason soittajat ovat todenneet FLOW-plektran helppouden ja viimeisimpänä lisäys perheeseen tulee James Hetfieldin taholta. Hetfield White Fang -plektra kuitenkin eroaa hiukan muista FLOW-malleista... Ensinnäkin siitä on saatavilla sarjan ainoa 1.14mm-plektra. White Fangin reunat on viistetty ja sen attack on perusmalleja terävämpi. 

Uusimpiin FLOW-malleihin lukeutuu myös upouusi Tortex FLOW. Tortexista ei paljoa tarvitse selostaa, mutta sanotaanko niin, että se toimii FLOW-muodossa paremmin kuin koskaan!
Järjestys: