Info

Levytukku Oy on vuonna 1932 perustettu perheyritys. Maahantuojana ja vähittäismyyjänä Levytukulla on laaja tietous tarjolla olevista tuotteista sekä asiakkaiden tarpeista. Myymälän valikoima on kattava ja tarjolla olevat tuotemerkit ovat tunnettuja ja luotettavia.

Levytukku nimi on peräisin yrityksen alkuajoilta, jolloin päätoimenkuva oli levyteollisuuden puolella: omat studiot, artistit ( mm.Olavi Virta) ja äänilevypainot tekivät Levytukusta yhden alan isoimmista vaikuttajista. Tämä osa Levytukun historiaa tapahtui jo ennen vinyylilevyjä, savikiekkojen aikakaudella. Äänilevytuotannon ohella yritys aloitti soittimien ja tarvikkeiden maahantuonnin ja siitä muodostui nopeasti tärkein osa toimintaa.

Tänä päivänä Levytukun pääasiallisena tehtävänä on löytää asiakkailleen heidän tarpeitaan tyydyttävät soittimet ja tarvikkeet. Suorat kontaktit valmistajiin takaavat, että palvelu toimii ja vaikeisiinkin kysymyksiin saadaan vastaus.
Hyvä osoitus palvelun toimivuudesta on pitkä lista maamme huippuartisteista, jotka toimivat läheisessä yhteistyössä kanssamme.