Meinl Classics Custom 10" Dark Splash

Verkkokauppa: Varastossa
Myymälä: Loppu myymälästä

Hinta: 72,00 7200 98,00 € 9800

Klarna logo
Alkaen 8,95 € /kk.

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
Määrä: kpl

Meinl 10" Classics Custom Dark Splash - CC10DAS

"Medium" splash-symbaali tulee toimeen muiden lättyjen kanssa

Classics 10" Custom Dark splash soi hintaansa nähden varteenotettavan tasaisesti. Oikeastaan voisi sanoa suoraan, että tämä splash on halpa. Sillä on selkeästi hieman runkoa ja soinnin mittakin on keskitasoa. Se syttyy helposti ja erottuu miksauksesta kirkkaalla iskullaan. Sopii hyvin yhteen muiden symbaalien kanssa tai esim. ainoaksi splashiksi rokkarin rumpusettiin.

Classics Custom -sarjan symbaalit tunnetaan kovaänisestä soinnistaan sekä leikkaavuudestaan. Classics Custom Dark on muuten luonteeltaan samankaltainen, mutta sointi on tummempaa ja alakertansa kohdalta monitahoisempaa. Viimeistely on myös varsin näyttävä ja antaa Classics Custom Dark -sarjalle erottuvan, omalaatuisen ulkonäkönsä!
  • Ns. puoliammattilais-tasoinen, B10-materiaalista valmistettu splash-symbaali metallimiehelle, rokkarille tai vaikka opistotason lainaraakalle
  • Tumma viimeistely satunnaisella, syvällä taonnalla tuo kirkassointisesta materiaalista taotun symbaalin sointiin lämpöä 
  • Laaja sarja yhteensopivia symbaaleja joiden hinta on soinnin tasoon nähden halpa
  • Classics Custom Dark sopii hienosti yhteen myös samasta materiaalista valmistettujen Classics Custom- ja Custom Extreme Metal -symbaalien kanssa. 
  • Custom Dark -symbaaleita kannattaa kokeilla sekoitella myös kalliimpien Pure Alloy- ja Byzance-symbaalien kanssa
  • Tuotekoodi: CC10DAS

Meinl symbaaleilla on kahden vuoden tehdastakuu. Lue tarkemmat tiedot TAKUUEHDOISTA.