Toimitusehdot

Tilaaja

Tilaajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta. Alle 18-vuotiaat saavat tilata ainoastaan huoltajansa suostumuksella.
Minimitilausraja 15 € .

Toimitustavat

 • NOUTO - voit noutaa tilauksesi myymälästämme (Vuorikatu 4, Helsinki) tai noutovarastolta (Hernepellonkuja 9, Helsinki. Viikissä Lahdentien varressa), tällöin emme veloita toimituskuluja. Ilmoitamme, kun tavara on noudettavissa valitsemastasi paikasta.
 • POSTI - toimitamme tavarat lähimpään postin toimipisteeseen, josta voit noutaa tilauksesi, kun se sinulle parhaiten sopii
 • POSTIENNAKKO - toimitamme tilauksen lähimpään postin toimipisteeseen ja noutaessasi tilauksen maksat sen postissa. Postiennakko lähetyksistä veloitamme 4,25  joka on Itellan perimä kulu rahan siirrosta.
 • MATKAHUOLTO lähellä-paketti
  toimitamme tavarat lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen, josta voit noutaa tilauksesi, kun se sinulle parhaiten sopii

 • BUSSIENNAKKO                                                              toimitamme tilauksen lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen ja noutaessasi tilauksen maksat sen toimipisteeseen. Bussiennakko lähetyksistä veloitamme 4,25  joka on yrityksen perimä kulu rahan siirrosta.

Paketti tulee noutaa postista saapumisviikon ja sitä seuraavan kahden täyden kalenteriviikon aikana. Mikäli asiakas ei nouda lähetystä määräajan puitteissa postista, palautuu lähetys meille.

​​KULJETUS PERILLE ASTI

 • POSTIN PIKKUPAKETTI - Tilaus toimitetaan perille asti postilaatikkoon tai postiluukusta sisään. Pikkupaketti toimitetaan kaikkialle Suomeen aina päiväpostin mukana ja se on pääsääntöisesti perillä 2-3 päivän kuluessa tilauksen lähetyksestä. Postin pikkupaketti on kätevä vaihtoehto pienlähetykselle. Tilauksen paino enintään 2,0 kg. Näistä lähetyksistä saat myös seurantanumeron.
 • POSTIN OVELLE-PAKETTI - Paketti toimitetaan kotiovellesi. Sopii myös isommille paketeille. Maksimipaino 35kg. 

  Tilaus toimitetaan perille asti pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä tilauksen lähetyksestä. Se toimitetaan vastaanottajalle sovittuna ajankohtana klo 9-21 välillä. Posti sopii toimitusajan vastaanottajan kanssa etukäteen puhelimitse, eli vastaanottajalle soitetaan ja sovitaan toimitusaika tilatuille tuotteille.

  Tilaukset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin. Suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti, muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä.

  Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään yhteydenottopyyntö paperisena. Jos vastaanottaja ei ole yhteydessä, lähetys palautetaan lähettäjälle seitsemän vuorokauden kuluttua.
  Tästä lisäpalvelusta peritään 10€ lisämaksu.

 • KULJETUS - erikseen sovittava kuljetusmuoto pääkaupunkiseudulle, erityisesti painavien ja tilaavievien tilausten toimitukseen

 

Toimituskulut

Emme toistaiseksi peri toimituskuluja. Postiennakkotilauksista veloitamme 4,25, joka on Itellan perimä kulu rahan siirrosta.

Toimitusaika

Toimitusaika verkkokaupasta tilattavissa tuotteissa on 1 -3 päivää. Pyrimme siihen, että tavara lähtee seuraavana arkipäivänä mutta ennen klo 12 tulleet tilaukset pyrimme toimittamaan vielä tilauspäivänä. Jos tuotteen saatavuudessa on tapahtunut muutoksia niin, että se hidastuttaa huomattavasti toimitusta olemme yhteydessä asiakkaaseen.

Myymälään tilatut noutotuotteet toimitetaan haettavaksi n.1 vuorokauden sisällä.

Tarkistamme jokaisen tuotteen ennen toimitusta.

Maksutavat

KLARNA Lasku

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
 • Maksuaika aina 14 vuorokautta
 • Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja
 • Kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus*
 • Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi
 • Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

* Ei koske kaikkia tuotteita, esim. lentomatkoja, tapahtumia tai räätälöityjä tuotteita.                                                                                           

KLARNA Tili

Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Klarna Tili on myös paljon enemmän. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä
 • Sinun ei tarvitse luovuttaa maksukorttisi tietoja
 • Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan myös kerralla
 • Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Klarnan käyttöehdot löydät täältä.
Klarnan yleiset luottosopimusehdot löydät täältä.
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä.

VERKKOPANKKI

Nordea, OP, Sampo Pankki, Tapiola, S-Pankki, Säästöpankki, Nooa, POP, Aktia, Ålandsbanken, Handelsbanken

ENNAKKOMAKSU / tilisiirto

Tulosta lasku tilauksestasi ja maksa se tilillemme. Toimitamme tilauksen,
kun suoritus näkyy tilillämme

LUOTTOKORTIT 

Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard (credit ja debit)

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla:

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Levytukku Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail ( ennen SuomenVerkkomaksut Oy).

Paytrail ( ennen Suomen Verkkomaksut Oy) toimii Visa, Visa Electron tai
MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa
syntyy asiakkaan ja Paytrailin ( ennen Suomen Verkkomaksut Oy) välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail ( ennen Suomen Verkkomaksut Oy) on myös maksun saaja.

Paytrail ( ennen Suomen Verkkomaksut Oy), y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail ( ennen Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7)) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Takuu

Levytukusta ostetuissa tuotteissa on 1 vuoden takuu.
Levytukusta ostetuissa Mesa Boogie vahvistimissa on 5 vuoden takuu ja se kattaa työn ja osat. Mesa Boogie kaiutinelementeillä on 3 vuoden takuu ja putkilla 6 kuukauden takuu.
Takuu on voimassa ostokuittia vastaan.

Takuu koskee määräaikana ilmeneviä materiaali -ja/tai valmistusvikoja.

Takuu ei koske tuotteita jotka ovat luonteeltaan kulutustavaroita kuten kieliä, rumpukalvoja ja -kapuloita. Takuu ei myöskään korvaa väärästä käsittelystä johtuvia ongelmia. Esimerkiksi kitaran kuivumisesta johtuva halkeilu johtuu liian kuivasta säilytystilasta eikä näin ole myyjän tai valmistajan vastuulla.

Vastaamme mielellämme kysymyksiin tuotteiden oikeanlaisesta käytöstä ja säilyttämisestä.

Palautukset

Tuotteilla on 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus toimituspäivästä.

Mahdollisesti palautettavat tuotteet on palautettava alkuperäisissä pakkauksissa siinä kunnossa kuin ne ovat toimitettu. Mahdolliset käyttöohjeet tulee olla myös mukana. Palautettavan tuotteen mukaan on liitettävä toimituksen yhteydessä saamasi palautuskaavake täytettynä.
Toivomme teidän kuitenkin olevan yhteydessä meihin ennen mahdollista palautusta.

Noutotilauksena ostetut tuotteet tulee palauttaa Levytukun noutopisteeseen.

Verkkokaupastamme tilattu tuote palautetaan Levytukkuun postin kautta asiakaspalautuksena. Asiakaspalautuksena tehty palautus on asiakkaalle maksuton.

Mikäli tuote ei ole alkuperäisessä pakkauksessa ja uuden veroisessa kunnossa vähennämme palautettavasta summasta tuotteen arvonalennusta vastaavan summan.

Postin palautuksissa merkitse pakettiin seuraavat tiedot

Asiakaspalautus
635424
Levytukku Oy
Palautukset
Hernepellonkuja 9
00560 Helsinki


Matkahuollon palautuksissa merkitse pakettiin seuraavat tiedot

9520820
Levytukku Oy
Palautukset
Hernepellonkuja 9
00560 Helsinki

Arvonlisävero

Kaikkien tuotteiden hintaan sisältyy 24% arvonlisävero.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Asiakasrekisteri

Henkilötietolaki (523/99) 10§ .

Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä:
 

Levytukku Oy

Hernepellonkuja 9
00560 HELSINKI
puh. 044 7110 207
email: levytukku@levytukku.fi

www.levytukku.fi

Y-tunnus: FI0110817-9

Rekisterin käyttötarkoitus on asiakassuhteiden hoito. Rekisterissä olevia tietoja käyttävät vain ne henkilöt, joiden työtehtäviin se kuuluu. Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.