Rumpukapulat

Rumpukapulat kategoriakuva.

Rumpukapuloita valikoiduilta valmistajilta

Myymme erittäin laadukkaita rumpukapuloita valikoidulla kattauksella. Haluamme satsata laatuun ja helpottaa rumpaleiden elämää koko soittimen epätasalaatuisimman osa-alueen kanssa.

Tasalaatuisuus on rumpukapulan tärkeimpiä ominaisuuksia

Suhteellisen uutena valmistajana alalle tullut MEINL ostaa kapuloihinsa puumateriaalit tarkkaan valikoiden. Siksi kapuloille on merkitty jopa painoluokat. Trendi menee niin, että paksummat kapulat ovat useimmissa tapauksissa kevyemmistä materiaaleista ja ohuemmat taas raskaammista. Näin saadaan esimerkiksi ohuelle 7A-kapulaparille tarpeeksi painoa. Perinteisesti esimerkiksi vaahterasta valmistettu 7A-kapula on saattanut tuntua enemmänkin lyijykynältä kuin rumpukapulalta.

MEINL rumpukapulaparien painoerot pyörivät testatusti vain muutaman gramman luokassa. Kapulat on paritettu painon lisäksi myös sävelkorkeuden mukaan. Soittaja voi siis huoletta tilata itselleen useita pareja samoja kapuloita ja olla varma, että tuntuma on aina sama.

Lisätietoja Meinl-kapuloista löydät kattavasta oppaastamme.

Perinteisempiä TAMA-kapuloita ei pariteta painoluokan mukaan, mutta siihen nähden nekin ovat erinomaisen tasalaatuisia. Tamalla on paljon omia malleja ja osa soittajista vannoo Tama-kapuoloiden nimeen vuodesta toiseen. Tama valmistaa kapuloita hikkorin lisäksi tammesta. 

Valikoimastamme löytyy kapuloiden lisäksi runsaasti erilaisia suteja, malletteja, rodeja ja rumpukapulatarvikkeita. Mikäli lyöntivälineistä herää kysyttävää, ota yhteyttä myymäläämme. Autamme mielellämme pienissäkin asioissa!
Järjestys: