MEINL Byzance Dark

Meinl  Byzance Dark -symbaalit kategoriakuva.

Tummaa Byzance-sointia

Tumma, tyylikäs ja hieman aggressiivinenkin Byzance Dark on tyylikäs kokonaisuus Byzance-symbaaliperheen sisällä.

Byzance Dark-sarjan symbaalit ovat sekä ulkonäöltään että soinniltaan tummia. Malleissa on intensiivinen ääni aina Ride-mallien tiukasta kapulasoundista Crashien lyhyeen ja räjähtävään iskevyyteen. Jos tumma soundi ja tuntuma ovat listallasi ykkösenä olet löytänyt etsimäsi.

Puoliksi turkkilainen, puoliksi saksalainen

Byzance Dark -symbaalit valmistetaan symbaalien synnyinmaassa, Turkissa hyvin perinteisin metodein aina taontaan saakka. Lopullisen käsittelyn Byzance saa MEINLin Saksan pajalla, jossa symbaalit viimeistellään. Dark-sarjalaisten viimeistely on todella kevyt kulutus, jossa metallia ei poisteta perinteisen sorvauksen tapaan. Käsittely tuo Byzance Darkiin kuitenkin hieman lisää yläkertaa ja "symbaalimaisuutta" viimeistelemättömiin Extra Dry -symbaaleihin verrattuna.

Byzance Dark -spektri on laaja

Dark-sarja sisältää kaikki tärkeimmät perussymbaalit sekä muutaman mielenkiintoisen variaation. Rodney Holmesin visioimat Spectrum hihatit ja -ride ansaitsevat erityismaininnan viimeistelynsä vuoksi, joka on käytännössä puoliksi traditional ja puoliksi dark. 

Byzance dark on tumma ja hieman jopa aggressiivinen. Mikäli kaipaat soivempaa ja hienovaraisempaa kattausta, kannattaa tsekata erityisesti Byzance Jazz -sarja, joka nimestään huolimatta toimii moneen musiikkityyliin.
Järjestys: