Meinl Pure Alloy Custom

Meinl Pure Alloy Custom -kategoriakuva.

Uuden vuosikymenen uudet symbaalit

Pure Alloy Customit ovat paksuudeltaan Medium Thin -luokkaa. Aiempiin Pure Alloy -symbaaleihin verrattuna niiden attack on pehmeämpi, sointi lämpimämpi ja sustain lyhyempi.

Heleä, ei terävä

Pure Alloy Custom -symbaalien sointi on silti heleämmästä päästä. Tämä johtuu pääosin sarjassa käytetyn B12-metallliseoksen ominaisuuksista. Pure Alloy Customit ovat kuitenkin melko ohuita ja niiden viimeistely on suunniteltu viemään korkeimmilta taajuuksilta terävyys pois. Pure Alloy Customit soivat siis miellyttävästi ja eroavat esimerkiksi pääsääntöisesti tummien Byzance-symbaalien joukosta positiivisen heleällä luonteellaan. 

Tehdasvalmisteinen symbaali on laadultaan tasainen

Monellle rumpalille symbaalien tasainen laatu ja tasaisuus soudissa on hyvinkin tärkeää. Tämä on hyvin ymärrettävää, sillä esimekiksi hajonneen crashin voi korvata suoraan uudella, setin yleis-soundiin vaikuttamatta. Pure Alloy- ja Pure Alloy Custom -sarjat ovat molemmat tehdasvalmisteisia ja koneellisesti taottuja. Ne siis ovat aina painoltaan ja soinniltaan hyvin tasaisia. Tämä tekee niiden käytöstä erinomaisen huoletonta.

Mikäli kaipaat symbaaleihin yksilöllisyyttä, kannattaa katse käänttää kohti käsintaottuja Byzance-symbaaleja, joissa jokainen symbaali on tiettyyn pisteeseen asti yksilö. 
Järjestys: