Kitarakotelot ja kitarapussit

Kitarakotelo tai kitarapussi on ehdoton tarvike jokaiselle vähänkään liikkuvalle soittajalle. Pusseja ja koteloita löytyy kaikenkokoisille kitaroille: akustisille, klassisille ja sähkökitaroille. Bassokotelot ja pussit löytyvät tietenkin myös valikoimastamme. Jopa ukulelelle ja mandoliinille on omat laukkunsa. 

Kumpi sitten kannattaa valita? Kotelo suojaa enemmän ja painaa enemmän. Pussi on helppo kantaa, mutta ei välttämättä kestä satunnaista kolhua samalla tavalla. Nykyään on onneksi kitarapusseja ja -koteloita siltä väliltä: Kevyimmät kotelot kulkevat helposti selässä ja järeimmät pussit suojaavat soitinta samalla tavalla (tai jopa paremmin) kuin perinteiset kitarakotelot.

Kitarapussit ja kotelot valmistaa Ibanez

Ibanez valmistaa todella suurta kirjoa erikokoisia kitaroita, bassoja ja muita kielisoittimia. Valmistajalla on tietenkin oltava valikoimassaan kotelot niille kaikille. Kotelot sopivat tietenkin muillekin kuin Ibanezin soittimille. Etenkin suosittelemme 900-sarjan pusseja sekä Tweed-kuvioisia, superkevyitä FS40-koteloita.
Järjestys: