Delay ja kaikupedaalit

Sähkökitarat Ibanez & Tom Anderson -kategoriakuva.

Echo, reverb, delay...

Kaikupedaali on yksi pedaalilaudan tärkeimmistä palikoista. Valikoimastamme löydät kunnon kattauksen delay-, echo-, reverb- yms. kaiku- ja viive-pedaaleja!

Erilaiset delay- ja kaikupedaalit muodostavat tärkeän osan kitaristin soundista. Ilman minkäänlaista kaikua kitaran sointi on melko kuiva, joten oikeanlaisen delaypedaalin tai kaiun löytäminen voi muuttaa kitaristin tai basistin soundia ja sen herättämää tunnelmaa merkittävästi.  

Mitä eroa on delay- ja kaikupedaaleilla?

Hyvin yksinkertaisesti delay on viive ja kaiku on... no kaiku. Kaikuja on monentyyppisiä: reverb eli jousikaiku ja erilaiset huone- ja tilakaiut ovat näistä yleisimipiä. Myös vanhoja, todella arvostettuja nauhakaikuja on onneksi pystytty toteuttamaan digitaalisessa muodossa. Nauhakaikua etsivän kannattaa katsastaa esimerkiksi Echoplex Delay. Delay-pedaalien meta on edelleen täysin analoginen Carbon Copy Delay. Jos et ole varma mitä olet hankkimassa, hanki se.  

Valikoimassamme on runsaasti erilaisia kaikuja ja viiveitä. Näitä valmistavat pääosin MXR, Dunlop, Ibanez, Way Huge ja Black Country Customs. Toimituksemme on tietenkin nopea sekä ilmainen. 
Järjestys: