Meinl 20" Byzance Dual Crash Ride

Verkkokauppa: Varastossa
Myymälä: Loppu myymälästä

Hinta: 429,00 42900 558,00 € 55800

Klarna logo
Alkaen 17,88 € /kk.

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
Määrä: kpl

Monipuolinen yleissymbaali crashin ja riden väliltä

Pohjimmiltaan Byzance Dual Crash Ride on suuri crash hiljaisella ride-soundilla. Dual-symbaalit syttyvät helposti, joten symbaalin crash-ominaisuutta on tässä tapauksessa helppo hyödyntää. Ride-soundit ovat hienovaraisia ja volyymiltaan hiljaisen puolella. Nyansseja symbaalista löytyy mielettömän paljon ja sen yleissoundi on hiekkaisen kihelmöivä. 

Byzance Dual -symbaalit syttyvät jo kevyellä iskulla ja soivat helisevän likaisesti. Niiden soinnissa on sen verran hiekkaa, että ne sopivat hyvin yhteen Sand-sarjalaisten kanssa. Tyrmäävimmät kombot Dual-symbaalien kanssa saa yhdistämällä niitä Byzance Extra Dry -sarjalaisiin. Dual-symbaalit kuitenkin olivat pitkän aikaa osa Extra Dryta, ennen varttumistaan omaksi kategoriakseen vuonna 2020. 

  • Byzance Dual Crash Ride on B20-metalliseoksesta valmistettu, luonteeltaan likainen ja dynaaminen ammattilaisen symbaali
  • Kaksi viimeistelyä yhdessä symbaalissa: täysin raaka kello ja keskiosa sekä brilliant-viimeistelty reunus. Käsin taottu.
  • Dual-symbaalit syttyvät helposti ja soivat melko maltillisella volyymilla. 
  • Dual-sarjalaiset sopivat oikeastaan kaikenlaiseen musiikkiin ja niiitä on helppo sekoitella muiden symbaalien kanssa musiikkityylistä riippumatta. 
  • Tuotekoodi: B20DUCR

Meinl symbaaleilla on kahden vuoden tehdastakuu. Lue tarkemmat tiedot TAKUUEHDOISTA.