Meinl 10" Byzance Dual Splash

Verkkokauppa: Tulossa varastoon 07.12.2020
Myymälä: Saatavilla myymälästä

Hinta: 149,00 14900 189,00 € 18900

Klarna logo
Alkaen 8,95 € /kk.

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Efektimäisen lyhyt "kahahdus"

Kahahtava efektisymbaali, joka ei soi kovin pitkään. Dual splashin soundista löytyy syleittäin syvyyttä, mutta se myös syttyy helposti. Siksi kovakätinen rumpali lyö sen helposti "tukkoon" ja saa siitä siksi irti vain yhden soundin. Se yksi soundi on erinomainen, mutta tämä on ehdottomasti splash, joka palkitsee nyanssinsa hallitsevan soittajan.

Pieni laadukas splash on efekti, johon rumpali ei välttämättä itse panosta. Se on siis myös toimiva lahjaidea. Kokonsa takia se on Byzanceksi edullinen.

Byzance Dual -symbaalit syttyvät jo kevyellä iskulla ja soivat helisevän likaisesti. Niiden soinnissa on sen verran hiekkaa, että ne sopivat hyvin yhteen Sand-sarjalaisten kanssa. Tyrmäävimmät kombot Dual-symbaalien kanssa saa yhdistämällä niitä Byzance Extra Dry -sarjalaisiin. Dual-symbaalit kuitenkin olivat pitkän aikaa osa Extra Dryta, ennen varttumistaan omaksi kategoriakseen vuonna 2020. 

  • Byzance Dual Splash on B20-metalliseoksesta valmistettu, luonteeltaan likainen ja dynaaminen ammattilaisen symbaali
  • Kaksi viimeistelyä yhdessä symbaalissa: täysin raaka kello ja keskiosa sekä brilliant-viimeistelty reunus. Käsin taottu.
  • Dual-symbaalit syttyvät helposti ja soivat melko maltillisella volyymilla. 
  • Dual-sarjalaiset sopivat oikeastaan kaikenlaiseen musiikkiin ja niiitä on helppo sekoitella muiden symbaalien kanssa musiikkityylistä riippumatta. 
  • Tuotekoodi: B10DUS

Meinl symbaaleilla on kahden vuoden tehdastakuu. Lue tarkemmat tiedot TAKUUEHDOISTA.