Meinl 15" Byzance Dual Hihat

Verkkokauppa: Varastossa
Myymälä: Loppu myymälästä

Hinta: 479,00 47900 609,00 € 60900

Klarna logo
Alkaen 19,96 € /kk.

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
Määrä: kpl

Äärimmäisen dynaaminen hi-hat

Musikaalinen hi-hat, josta saa irti todella paljon erilaisia soundeja erilaisilla iskuilla. Dual Hi-hatin tuplaviimeistely tekee symbaalista tavallista dynaamisemman ja iskut brilliant viimeisteltyyn reunaan eroavat osumista raakaan kelloon ja keskiosaan. Dual Hihatin yleissoundi on melko hiekkainen, mutta osaava rumpali soittaa tällä mitä tahansa. Vahva suositus!

Byzance Dual -symbaalit syttyvät jo kevyellä iskulla ja soivat helisevän likaisesti. Niiden soinnissa on sen verran hiekkaa, että ne sopivat hyvin yhteen Sand-sarjalaisten kanssa. Tyrmäävimmät kombot Dual-symbaalien kanssa saa yhdistämällä niitä Byzance Extra Dry -sarjalaisiin. Dual-symbaalit kuitenkin olivat pitkän aikaa osa Extra Dryta, ennen varttumistaan omaksi kategoriakseen vuonna 2020. 

  • Byzance Dual Splash on B20-metalliseoksesta valmistettu, luonteeltaan likainen ja dynaaminen ammattilaisen symbaali
  • Kaksi viimeistelyä yhdessä symbaalissa: täysin raaka kello ja keskiosa sekä brilliant-viimeistelty reunus. Käsin taottu.
  • Dual-symbaalit syttyvät helposti ja soivat melko maltillisella volyymilla. 
  • Dual-sarjalaiset sopivat oikeastaan kaikenlaiseen musiikkiin ja niiitä on helppo sekoitella muiden symbaalien kanssa musiikkityylistä riippumatta. 
  • Tuotekoodi: B15DUH

Meinl symbaaleilla on kahden vuoden tehdastakuu. Lue tarkemmat tiedot TAKUUEHDOISTA.