Dunlop Primetone Triangle 1,40

Verkkokauppa: Tulossa varastoon 03.06.2024
Myymälä: Loppu myymälästä

Hinta: 10,95 1095 12,90 € 1290

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Kolme käsinhiottua kärkeä yhdessä plektrassa

Dunlop Primetone Triangle Smooth 1.40mm -plektra tuottaa selkeän soundin ja liukuu kielen yli kuin uskollisesti käytetty yksilö. Triangle-mallissa on kolme valmiiksi hiottua kärkeä ja runsaasti tarttumapintaa. Standardia pyöreämpi kärki näin paksussa plektrassa saa aikaan silkkisen tuntuman ja attackin.

Primetone-plektroista yleisesti

Dunlop Primetone on hyvin selkeäsoundinen plektra, joka on soundiltaan lähimpänä myyttistä kilpikonnankuoresta valmistettua plektraa. Sen reuna on valmiiksi hiottu muistuttamaan huolella sisään soitettua plektraa. Hiominen saa plektran liukumaan kielen yli hyvin pehmeästi.

Kilpikonnankuori-plektrat ovat tunnettuja hienosta soundistaan ja osaltaan myös liukkaudestaan. Primetone-plektrat on valmistettu Ultexista, joten ne pysyvät paremmin soittajan käsissä. Useissa Primetone-malleissa on kohotettu grip-osio, joka saa plektran pysymään tiukasti hyppysissä. Sarjan Smooth-mallit on kuitenkin kehitetty aivan siitä perinteisestä liukaspintaisesta mallista pitäville. Smooth-mallit tuottavat myös vielä hiukan pehmeämmän attackin.
  • Primetone Triangle Smooth 1.40mm Player's Pack sisältää 3kpl plektroja
  • Käsin hiotut ja kiillotetut reunat
  • Materiaalina Ultex
  • Valmistusmaa USA
  • Tuotekoodi: 513P140