Dunlop Primetone Triangle Grip 1,50

Verkkokauppa: Varastossa
Myymälä: Loppu myymälästä

Hinta: 10,95 1095 12,90 € 1290
Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
Määrä: kpl

Kolme käsinhiottua kärkeä yhdessä plektrassa

Dunlop Primetone Triangle Grip 1.50mm -plektra tuottaa selkeän soundin ja liukuu kielen yli kuin uskollisesti käytetty yksilö. Triangle-mallissa on kolme valmiiksi hiottua kärkeä, runsaasti tarttumapintaa ja hyvä grip-pinta. Standardia pyöreämpi kärki näin paksussa plektrassa saa aikaan silkkisen tuntuman ja attackin.

Primetone-plektroista yleisesti

Dunlop Primetone on hyvin selkeäsoundinen plektra, joka on soundiltaan lähimpänä myyttistä kilpikonnankuoresta valmistettua plektraa. Sen reuna on valmiiksi hiottu muistuttamaan huolella sisään soitettua plektraa. Hiominen saa plektran liukumaan kielen yli hyvin pehmeästi.

Kilpikonnankuori-plektrat ovat tunnettuja hienosta soundistaan ja osaltaan myös liukkaudestaan. Primetone-plektrat on valmistettu Ultexista, joten ne pysyvät paremmin soittajan käsissä. Useissa Primetone-malleissa on kohotettu grip-osio, joka saa plektran pysymään tiukasti hyppysissä. Sarjan Smooth-mallit on kuitenkin kehitetty aivan siitä perinteisestä liukaspintaisesta mallista pitäville. Smooth-mallit tuottavat myös vielä hiukan pehmeämmän attackin.
  • Primetone Triangle Grip 1.50mm Player's Pack sisältää 3kpl plektroja
  • Käsin hiotut ja kiillotetut reunat
  • Grippipinta takaa, ettei plektra lipsahda sormista
  • Materiaalina Ultex
  • Valmistusmaa USA
  • Tuotekoodi: 512P150