DiMarzio DP176S True Velvet keskimikki

Verkkokauppa: Varastossa
Myymälä: Loppu myymälästä

Hinta: 79,00 7900 103,00 € 10300

Klarna logo
Alkaen 8,95 € /kk.

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
Määrä: kpl

Tehokkaampi True Velvet keskimikrofoni

True Velvet DP176S keskimikki on ns."reverse polarity"-malli. Sen ollessa päällä yhtäaikaa normaalin yksikelaisen kanssa ne yhdessä muodostavat humbuckerin kaltaisen hurinan poiston. Ääni ei kuitenkaan muistuta humbuckeria. Tämä "vastavaiheisuus" ja sen tuoma hurinanpoisto ei toimi, jos vain yksi mikki on päällä. Mikrofoni on siis muuten identtinen True Velvet tallamikin kanssa, ainoastaan napaisuus on käännetty.

True Velvet -sarjassa on kahta keskimikrofonia DP175S ja DP176S.  DP175S on käännetyn napaisuuden versio True Velvet kaulamikrofonista ja DP176S vastaavasti käännetyn napaisuuden versio sarjan tallamikrofonista.

DP176S-Keskimikrofonissa on hiukan enemmän tehoa ja sen sointi on pyöreämpi. Se sopii hyvin soittajille, jotka laskevat keskimikrofonin alemmaksi plektran tieltä, tai kaipaavat siltä vaan hieman enemmän potkua.

True Velvetin ydin

On helppoa rakentaa yksikelainen vintage-mikki joka on soundiltaan puhdas ja kirkas. Vaikeata on saada mikki kuulostamaan miellyttävältä 12. nauhan jälkeen. True Velvet on säädetty niihin taajuksiin jossa ääni on edelleen kirkas mutta ei räikeä. Lisäksi kieltenvälinen erottelevuus takaa sointujen selkeyden isommallakin säröllä.

True Velvet -mikrofoneissa haetaan sitä "sweet spotia", jossa yksikelainen mikrofoni on juuri silloin kun kirkkaat taajuudet eivät mene överiksi, mutta ovat sillä hilkulla. Tämä on tietysti hankala määritellä, koska kitara-vahvistinkomboja on loputtomasti, mutta True Velvet osuu silti juuri siihen paikkaan, jossa paikat vielä pysyvät hampaissa kirkkaankin vahvistimen kanssa.

True Velvet DP176S -mikrofoni ei ole DiMarziolla virallisesti valmistuksessa vaan sitä valmistetaan erikoistilauksena Levytukulle.

DP176S tekniset tiedot

  • Tuotekoodi: DP176SWH
  • Treble: 8.0/10
  • Mid: 5.0/10
  • Bass: 3.5/10
  • Teho: 142mV
  • Resistanssi: 6.49 Kohm
  • Magneetti: Alnico 5
  • Valmistettu vuodesta 2008