DiMarzio DP175S True Velvet keskimikki

Verkkokauppa: Tulossa varastoon 30.09.2021
Myymälä: Loppu myymälästä

Hinta: 69,00 6900 82,00 € 8200

Klarna logo
Alkaen 8,95 € /kk.

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

True Velvet käännetyllä napaisuudella

True Velvet DP175S keskimikki on ns."reverse polarity"-malli. Sen ollessa päällä yhtäaikaa normaalin yksikelaisen kanssa ne yhdessä muodostavat humbuckerin kaltaisen hurinan poiston. Ääni ei kuitenkaan muistuta humbuckeria. Tämä "vastavaiheisuus" ja sen tuoma hurinanpoisto ei toimi, jos vain yksi mikki on päällä. Mikrofoni on siis muuten identtinen True Velvet kaulamikin kanssa, ainoastaan napaisuus on käännetty.

True Velvet -sarjassa on kahta keskimikrofonia DP175S ja DP176S.  DP175S on käännetyn napaisuuden versio True Velvet kaulamikrofonista ja DP176S vastaavasti käännetyn napaisuuden versio sarjan tallamikrofonista.

DP175S-Keskimikrofoni on suunniteltu tasapainoiseksi keskimikrofoniksi True Velvet -settiin. Mikäli et koe tarvetta laskea mikrofonia hyvin alas plektran tieltä on tämä loistava vaihtoehto. Jos koet, että plektra osuu keskimikrofoniin jatkuvasti tai kaipaat hieman lisää potkua, suosittelemme astetta tehokkaampaa DP176S-versiota.

True Velvetin ydin

On helppoa rakentaa yksikelainen vintage-mikki joka on soundiltaan puhdas ja kirkas. Vaikeata on saada mikki kuulostamaan miellyttävältä 12. nauhan jälkeen. True Velvet on säädetty niihin taajuksiin jossa ääni on edelleen kirkas mutta ei räikeä. Lisäksi kieltenvälinen erottelevuus takaa sointujen selkeyden isommallakin säröllä.

True Velvet -mikrofoneissa haetaan sitä "sweet spotia", jossa yksikelainen mikrofoni on juuri silloin kun kirkkaat taajuudet eivät mene överiksi, mutta ovat sillä hilkulla. Tämä on tietysti hankala määritellä, koska kitara-vahvistinkomboja on loputtomasti, mutta True Velvet osuu silti juuri siihen paikkaan, jossa paikat vielä pysyvät hampaissa kirkkaankin vahvistimen kanssa.

True Velvet keskimikrofonin tekniset tiedot

  • Tuotekoodi: DP175SWH
  • Treble: 8.5/10
  • Mid: 4.5/10
  • Bass: 3.5/10
  • Teho: 130mV
  • Resistanssi: 6,21 Kohm
  • Magneetti: Alnico 5
  • Valmistettu vuodesta 2008