Laney Ironheart Loudpedal Martin Miller

Verkkokauppa: Varastossa
Myymälä: Saatavilla myymälästä

Hinta: 450,00 45000 595,00 € 59500
Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
Määrä: kpl

Black Country Customs Ironheart Loudpedal - 60W Ironheart -vahvistin 

Laney Black Country Customs Ironheart Loudpedal on Briteissä suunniteltu ja valmistettu 60W kitaravahvistin pedaalilautaan sopivassa paketissa. Ironheart Loudpedal suunniteltiin läheisessä yhteistyössä tunnetun Laney-kitaristin, Martin Millerin kanssa.

"If you've never experienced a LOUDPEDAL, I urge you to check one out, plug it in, and have your mind blown." - Martin MillerIronheart Loudpedalin 60 watin päätevahvistimen edessä on kaksi itsenäistä, jalkakkytkimellä vaihdettavaa kanavaa. Jalkakytkimien takaa löytyy myös Laneyn Secretpath Reverbiin perustuva kaiku sekä boost kytkin säädettävällä potkulla.  

Molempien kanavien gaineissa on kolme moodia, ja tietenkin omat volume- ja gain-asetuksensa. Ykköskanavalla päästään vaikuttamaan mahdollisen särön aaltomuotoon ASYM- ja SYM- (asymmetrinen ja symmetrinen) asetuksilla. Toki 1-kanavalla on myös oma CLEAN-asetuksensa. 2-kanava on omistettu säröille ja sen moodin ovat BRIGHT, DARK ja neutraali asetus, jota kuvataan yksinkertaisesti viivalla. 

HARJOITUKSISTA ÄÄNITYKSIIN JA LAVALLE

Ironheart Loudpedal on tehty toimimaan monenlaisissa olosuhteissa. Harjoittelua varten laitteesta löytyy kuuloke- ja AUX väylät, joten harjoittelu taustanauhan tai lempikappaleesi kanssa onnistuu kuulokkeilla missä tahansa. Loudpedal on oiva työkalu kitaran äänitykseen, sillä se voidaan kytkeä suoraan audio interfaceen balansoidun DI-lähdön kautta. Loudpedalista löytyy omat kaappimallinnukset, jotka voi myös kääntää pois päältä tarvittaessa.

Live-puolellakin kaappisimuloitu DI-lähtö on korvaamaton työväline, jonka avulla pedaali voidaan kytkeä suoraan PA-laitteistoon. Näin saat erinomaista Ironheart-soundia roudaamatta valtavaa vahvistinta keikkapaikalle. Loudpedal toimii myös säröpurkkina. Sen eristettyä looppia käyttämällä sitä voidaan käyttää myös koko pedaalilaudan ytimenä.

LA·IR - kaappimallinnuksia parammetrisellä EQ:lla 

Loudpedalin kaappimallinnukset toimivat Laneyn LA·IR -sovelluksella (Laney Advance Impulse Response). 56 bittiset FIR -filtterit takaavat laadukkaat kaappimallinnukset, joita pedaaliin voi ladata kaksi kappaletta. Molemmat IR:t voidaan säätää parametrisen EQ:n voimin mihin tahansa keikka- tai äänitystilanteeseen sopiviksi, ja ohjata pedaalista suoraan pöytään tai korvamonitoreihin.   

Voit toki ladata pedaaliin myös omat kaappimallinnuksesi laitteen USB-väylän kautta. USB-väylä kuljettaa myös audiota, joten sitä kautta Loudpedal on helposti kytkettävissä äänitysjärjestelmiin.

LANEY LOUDPEDAL OMINAISUUDET

 • 60W aito Ironheart-vahvistin pedaalikokoisena
 • Suunniteltu läheisessä yhteistyössä Martin Millerin kanssa
 • Kaksi kanavaa
 • Molemmilla kanavilla kolme moodia sekä GAIN- ja VOLUME-säädöt
 • Jalkakytkimellä aktivoitava BOOST omalla LEVEL-säädöllään
 • 3-alueinen EQ
 • Laney Secretpath Reverbiin perustuva kaiku omalla jalkakytkimellään
 • LA·IR sovelluksella säädettävät huippulaadukkaat kaiutinmallinnukset
 • Kaksi Martin Millerin erikseen säätämää kaiutinmallinnusta sisäänrakenettuna
 • Toimii harjoitteluun, äänittämiseen ja live-soittoon
 • Balansoitu XLR-vetoinen DI-lähtö
 • Kuuloke- ja AUX-väylät (3,5mm)
 • Efektilooppi (FX send toimii myös DI-lähtönä ilman kaappimallinnusta)
 • MIDI sisään ja ulos täysikokoisilla MIDI-liitännöillä
 • Virtalähde tulee pedaalin mukana
 • Tuotekoodi: BCCLOUDPEDAL-IMM
"I've been using Laney amplifiers for most of my life now, for more than half of my life. I bought my first Laney amplifier when I was 18 for my first pay from social services. I was always drawn to the thick, creamy, compressed distortion that was cutting but warm, thick but transparent. It's just, to me, it's among the best gain structures that exist in the world when it comes to high-gain metal styles. To me, it's just one of the best types of distortion I can think of when it comes to my style of guitar playing." - Martin Miller