Tom Anderson T Classic Desert Sunset

Verkkokauppa: Tilapäisesti loppu
Myymälä: Loppu myymälästä

Tarjouspyyntötuote

Pyydä tarjous
Tom Anderson Guitarworks T Classic Desert Sunset

Perinteinen, soittajan tele-malli. Andersonilla on tarjolla huikean näköisiä loimukansia, mutta halusimme pelkistetyn, vanhaa kunnioittavan, ulkonäön. Telessä sellainen toimii aina.
Leppärunko, vaahterakaula ruusupuuotelaudalla, on klassikko yhdistelmä aidolle tele-twangille. Kannessa on contour-pyöristys, jonka vaikutus soittomukavuuteen on hämmästyttävän iso.

Kaula on 50´s small V-profiililla. Siinä on lievempi V-muoto takana ja kaula on kokonaisuudessaan kapeahko. Istuu siis hyvin käteen. Kaulan takaosassa on satiiniviimeistely. Tämä mattapinta ei mene nihkeäksi hikisilläkään käsillä, toisin kuin kirkaslakattu versio.

Buzz Feiten-rakenteen(tulee kaikkiin Anderson kitaroihin) hyödyt, tulevat jostain syystä eniten esille, juuri T-malleissa. Tuskin tulet missään soittamaan, yhtä vireistä tele-kitaraa. Vireisyys, yhdistettynä hyviin puihin, saa kitaran soimaan jo akustisesti lujaa. Kun tähän lisätään vielä Andersonin maaginen nauhatyö, on soitettavuus aivan omalla tasollaan. Nauhat ovat ruostumatonta terästä ja niissä on silkkisen sileä tuntu kieliä vasten. Nauhat ovat medium-kokoa.

Kaulamikki on Andersonin vintage-tyylinen TV1. Sen pariksi valittiin tallamikiksi TV3, joka on aavistuksen perinteistä kuumempi, pysyen yksikelaisen soundisena. Anderson käämii TV3 napaisuudeltaan vastakkaiseksi. Näin se yhdessä kaulamikin kanssa, poistaa hurinoita.

Erittäin haluttu VA-Booster, on piilotettu push-pull Volume potikkaan. Buusteri on täysin passiivinen(ei paristoja) ja tekee tallamikistä yhden asteen kuumemman. Välillä sitä vain tarvitsee enemmän purevuutta.

- Leppärunko
- Vaahterakaula ruusupuuotelaudalla
- 50´s V small-kaulaprofiili, satiiniviimeistelty
- Medium-nauhat, ruostumatonta terästä
- Skaala: 25,5"
- Buzz Feiten Tuning System
- Mikitys: Anderson TV1, TV3
- VA-Booster potikassa
- Kiinteä talla, jokaisella kielellä oma intonaatiopala
- Split Shaft-virityskoneisto
- 10-46 Elixir kielet
- Kova kotelo
- Helmiäisvalkoinen pleksi
- Kitaran väri: Desert Sunset

Huom! Kitara on myymälässämme. Se voi hidastuttaa toimitusta yhdellä vuorokaudella.

Tarjouspyyntö -
Tom Anderson T Classic Desert Sunset