Tom Anderson Drop Top Classic Transparent Black

Verkkokauppa: Tilapäisesti loppu
Myymälä: Loppu myymälästä

Tarjouspyyntötuote

Pyydä tarjous
Tom Anderson Guitarworks Drop Top Classic Transparent Black

Drop Topin ja Drop Top Classicin ainoa ero on se, että Classicissa on pleksi kannessa. Perinteisemmän ulkonäön vuoksi, kitaraan valittiin vintage termolo, Floyd Rose-tallan sijaan. Tremolo taas johti päätökseen runkopuusta. Leppä on kovaa materiaalia ja siinä on selkeä ja napakka soundi. Hyvin stratomainen ratkaisu siis. Kansipuu on Anderson-tason näyttävää loimuvaahteraa(quilted maple).

Mikitys seuraa samaa logiikkaa. Kaula- ja keskimikki ovat vintage yksikelaisia, mutta hurinaa poistavia. Koska kitaran on tarkoitus olla ihan vintage-malleja monipuolisempi, tallamikki on humbukkeri. Aina välillä tulee hetkiä, kun on tarvetta kuumemmalle särölle. Tallamikin saa myös puolitettua yksikelaiseksi, jos ihan perinnesoundia haetaan. Puolituskytkin on se pieni kytkin potikoiden välissä. Tonepotikasta löytyy Andersonin Add-Bridge toiminto. Se lisää tallamikin, myös mikkikytkimen asentoihin 1. ja 2. Toiseen potikkaan on jemmattu VA-Booster, jolla tallamikin saa astetta kuumemmaksi(sekä yksi että kaksikelaisena). Jos siis tulee tarvetta uusiin soundeihin, ei ainakaan kitaraa tarvitse vaihtaa;)

Classicissa on Buzz Feiten-rakenne. Se tekee kitarasta selkeästi vireisemmän koko kaulanmitalta. Kaulan takaosa on satiiniviimeistely. Se ei mene nihkeäksi, hikisilläkään käsillä. Vaalea vaahteraotelauta ohjasi kitaran värivalintaan. Transparent Black on hyvä kontrasti vaahteralle ja helmiäispleksille.

- Leppärunko, loimuvaahterakansi(Quilted maple)
- Vaahterakaula, vaahteraotelauta, 
- Even-Taper+.030 kaulaprofiili, satiiniviimeistely
- Jumbo-nauhat(22), ruostumatonta terästä
- Skaala: 25,5"
- Buzz Feiten Tuning System
- Mikitys: Anderson SF1R, SF1, H2+
- Puolituskytkin tallamikille
- Add-Bridge ja VA-Booster toiminnot nostopotikoissa
- Helmiäisvalkoinen pleksi
- Vintage Tremolo
- .010-.046 Elixir kielet
- Kova laukku
- Väri: Transparent Black

Huom! Kitara on myymälässämme. Se voi hidastuttaa toimitusta yhdellä vuorokaudella.

Tarjouspyyntö -
Tom Anderson Drop Top Classic Transparent Black