MXR Sugar Drive Mini -säröpedaali M294

Verkkokauppa: Tulossa varastoon 30.09.2021
Myymälä: Saatavilla myymälästä

Hinta: 160,00 16000 195,00 € 19500

Klarna logo
Alkaen 8,95 € /kk.

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tiedostot

MXR Sugar Drive Mini M294

MXR tarjoilee Klon-tyylisen soundin muutamalla kätevällä lisäoptiolla. Tämä suosittu ja myyttiset mittasuhteet saavuttanut särösoundi perustuu sen erityiseen piiristöön. Kyseessä on hyvin läpinäkyvä ja selkeä särö, jossa on vahva ja luonnollinen aidon putkivahvistimen tuntuma ja tapa säröytyä.

Avaintekijät soundissa ovat Drive-kontrolli ja "voltage doubler"-tekniikka. Drive-potikka ei ainoastaan lisää särön intensiteettiä. Se aloittaa kitaran puhtaasta signaalista, joka asteittain sekoittuu säröefektiin. Lopputulos kuulostaa aidolta putkivahvistimelta, jota pusketaan puhtaalta särön puolelle. Lisäksi voltage doubler, nimensä mukaisesti, lisää toimintajännitettä ja samalla soundin kokoa(headroom) ja ääni avautuu sulavasti ja putkivahvistinta mukaillen.

Koska kyse on MXR-pedaalista luvassa on bonuksia. Sugar Drive on tehdasasetuksillaan True Bypass-kytkennällä. Jos True Bypass on sinun juttusi, voit hypätä Klon-soundin maailmaan ilman kompromisseja. Alkuperäinen efekti oli kuitenkin varustettu bufferoidulla ulostulolla. Osa soittajista on sitä mieltä ettei alkuperäistä kannata muuttaa, jos se ei ole rikki. Sugar Drivessä on myös bufferoitu ulostulo vaihtoehtona. Kyljessä on pieni kytkin jolla voit valita oman suosikkisi
 
Toinen erittäin mukava bonus Sugar Drivessä on se koko. Pedaali on MXR Mini-sarjaa, eli se vie vain kolmasosan tilasta esikuvaansa verrattuna.
Mukana tulee Dunlop ECB003EU 9V-virtalähde.
  • Klon-tyylinen säröpedaali
  • Drive-kontrolli sekoitta puhdasta signaalia säröön portaattomasti
  • Voltage Doubler-tekniikalla totetutettu headroom-lisäys
  • Sekä True Bypass että bufferoitu ulostulo valittavissa
  • Mukana 9V virtalähde(ECB003)