MXR Dyna Comp Deluxe M228

Varastossa

Hinta: 174,00 17400 211,00 € 21100

Klarna logo
Alkaen 8,95 € /kk.

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
Määrä: kpl

MXR Dyna Comp Deluxe M228

Klassikko Dyna Comp soundi päivitettynä Clean, Tone ja Attack-säädöillä.

Dyna Comp on maailman tunnetuin kompressori. Se ei ole koskaan ollut vain laite joka kompressoi. Soittajat käyttävät Dyna Compia sen perkussiivisen ja soundia rikastavan olemuksen vuoksi. Deluxe-mallin soundi on edelleen tuttu vintage "Script" Dyna Comp, joka perustuu CA3080 "metal can" komponentin ympärille rakennettuun piiristöön. Etuina häiriöttömämpi käyttö, parempi läpinäkyvyys ja laajempi dynamiikka-alue. 

Deluxe-sana tarkoittaa lisättyjä ominaisuuksia. Nyt Dyna Compista saa ruuvattua esille aivan uusia juttuja. Clean-potikka sekoittaa puhdasta signaalia kompressoituun, eli voit hakea juuri sinun käyttöösi toimivan balanssin. Tone tekee sen mitä Tone aina tekee: Soundista saa tummempaa tai kirkkaampaa. Attack-kytkin valitsee nopean ja hitaan asetuksen väliltä. Attack-säätö kontrolloi sitä, kuinka nopeasti kompressori reagoi signaalitason muutoksiin. Attackilla voi olla isokin merkitys sille, kuinka elävän kuuloisena soitto pysyy.
Perinteiset Output- ja Sensitivity-säädöt ohjaavat signaalitasoa ja sustainia.
Dyna Comp Deluxe on varusteltu vaativimpiinkin olosushteisiin. Ihan kasaan puristetusta moderniin "light-touch"-kompressointiin, kaikki löytyy yhdestä pedaalista.