MXR Duke of Tone overdrive

Verkkokauppa: Tilapäisesti loppu
Myymälä: Saatavilla myymälästä

Hinta: 219,00 21900 280,00 € 28000

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Herttua tuo lämpöä ja rosoa kitarasoundiin

MXR Custom Shop Duke of Tone on indie-pedaalinrakentaja Analog Manin kanssa yhteistyössä rakennettu säröpedaali. Duke of Tone tuo kitarasignaaliin lämpöä ja rosoa pysyen kuitenkin uskollisen vahvistimen omalle soundille.

King of Tone -pedaalin yksikanavaiseen versioon, Prince of Toneen pohjautuva Duke of Tone on vintage-pedaali-diggarin unelma. Sen soundi on tehty äärimmäisen läpikuultavaksi: yksittäiset nuotit, vahvistimen oma soundi ja jopa putket erottuvat selvästi lopullisesta signaalista.

Pedaalin kontrollit ovat hyvin yksinkertaiset: Volume, Tone ja Drive säätävät laitteen perusparametrejä ja Boost/OD/Distortion-kytkin määrittelee särön asenteen. Clean-moodi antaa signaaliin mojovan boostin, OD-mode taas lisää soundiin rosoa ja kompressiota ja Distortion-moodi lataa pakettiin lisää kaikkea edellämainittua.

Kuumimmillakin asetuksilla soundi pysyy omanasi eikä pedaali ota koko pakettia haltuun vaan lisää siihen oman mausteensa. Duke of Tone toimii myös erinomaisesti muiden pedaalien kanssa ja tuo sointiin mukavaa headroomia 18V virtalähteen kanssa käytettynä. 
  • Analog Manin kanssa yhteistyössä tehty avoinsointinen säröpedaali
  • Pitää vahvistimen soundin elossa ja lisää päälle oman mausteensa
  • Toimii 9V-virtalähteellä, mutta voidaan käyttää myös 18V-virtalähteen kanssa kun kaivataan lisää headroomia (molemmat myydään erikseen)
  • Tuotekoodi: CSP039