Mesa Boogie Switch Track A/B/Y

Verkkokauppa: Varastossa
Myymälä: Saatavilla myymälästä

Hinta: 383,00 38300 399,00 € 39900

Klarna logo
Alkaen 15,96 € /kk.

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
Määrä: kpl

Mesa Boogie Switch Track ABY

Bufferoitu ja tuplaeristetty A/B/Y-kytkin.

Switch Track mahdollistaa toinen-tai-molemmat-päällä A/B/Y-kytkennät kahdelle vahvistimellesi. Valitse kahden vahvistimen väliltä tai yhdistä ne isomman ja täyteläisemmän soundin tueksi.

Sisääntulon (INPUT) bufferointi estää äänen laadun ja tason heikkenemisen kun kaksi vahvistinta kuormittaa signaaliketjua. Molemmat ulostulot (OUTPUT) ovat muuntajalla eristettyjä (transformer isolated) taatakseen tasalaatuisen ja häiriöttömän signaalin. Sekä balansoitu että balansoimaton ulostulo onnistuu sen mukaan, onko tarve lyhyelle vai pitkälle johdotukselle.

GROUND-eristää vahvistimien maadoituksen ja estää näin kahden vahvistimen yhteiskäytöstä usein aiheutuvat hurinat ja häiriöt.

PHASE-toiminnolla vahvistimien mahdolliset vaihevirheet saa korjattua. Vahvistimien vaiheiden ollessa samat soundi on isompi ja täyteläisempi.

MIDI-liitännät mahdollistavat Switch-Trackin etäkäytön ja integroinnin isompiin järjestelmiin.

A/B/Y-kytkennät voi luonnollisesti hoitaa myös Switch-Trackin omilla kytkmillä. Toinen kytkimistä pitää sisällään myös MUTE-toiminnon, joka vaientaa molemmat ulostulot.

Viritinliitäntä (TUNER) on aina päällä. Siihen kytkettynä viritin on eristyksissä signaalitiestä, eikä näin huononna äänenlaatua. TUNER-liitäntään on mahdollista kytkeä kolmaskin vahvistin esim. wet-dry-wet settiä varten. Switch-Trackin ollessa vaiennettuna (MUTE) viritin saa edelleen signaalia. Tämä on kätevää esim. live-tilanteissa viritettäessä kitaraa tai bassoa.