Mesa Boogie High Wire Dual Buffer

Verkkokauppa: Tilapäisesti loppu
Myymälä: Loppu myymälästä

Hinta: 259,00 25900

Klarna logo
Alkaen 10,79 € /kk.

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Mesa Boogie High-Wire Dual Buffer

Yksi pedaali varmistamaan että kitarasi signaali saavuttaa vahvistimen kirkkaana ja ilman taajuushävikkiä efekteistä huolimatta. High-Wire varmistaa että kitaranmikeillä on koko ajan optimaalinen kuorma. Kitara soi näin kirkkaasti ja ilman soundihävikkiä, aivan kuin se olisi kytketty lyhyellä johdolla suoraan vahvistimeen. Kaikki efektit kytketään Dual Bufferin omaan efektiluuppiin. Bufferi syöttää pedaaleille kirkasta, häviötontä ja dynaamista signaalia koko ajan.

High-Wiren sisäänrakennettu Line-Driver varmistaa myös että signaali saapuu pitkänkin johto-efekti-ketjun jälkeen häviöttömänä ja kirkkaana vahvistimeesi. +3dB kytkimellä saa nostettua signaalitasoa jos välissä olleet efektit laskevat voimakkuutta.

High-Wire toimii myös boosterina. Säätövaraa on aina +22dB asti. Tätä säädettävää boosteria varten pedaalissa on on/off jalkakytkin.

Pedaalin kyljessä on oma liitin viritysmittarille. Jalkakytkintä pitkään painamalla pedaali katkaisee signaalin(Mute) normaaliulostulosta(OUT) ja syöttää signaalia vain viritysmittarin ulostuloon.

RFI-filtteri suojaa tehokkaasti radiotaajuushäiriöiltä ja kohinalta.

Tarvitsee 9V virtalähteen (ei tule mukana), ei toimi paristoilla

Mitat: (L x K x S) 6,3cm x 11,4cm x 5,2cm

Paino: 337 grammaa

Valmistumaa: USA