Meinl HCS Bronze

Meinl HCS Bronze-symbaalien kategoriakuva.

Treenisymbaaleja treenikämpälle

HCS Bronze on symbaalisarja treenaamiseen. Kun harrastaminen menee vakavammaksi, tarvitaan symbaaleja jotka kestävät kunnolla harrastamista ja siihen liittyvää harjoittelua.

Kestävä, edullinen, oikea soitin

Siinä missä HCS on symbaalisarja aloittelijalle, on HCS Bronze suunnattu treenikämpille totiseen treenaamiseen. Nämä eivät ole peltejä vaan ihan oikeasta pronssista sorvattuja oikeita symbaaleja. Symbaali on soitin ja huonolaatuinen soitin ei inspiroi soittamaan. Filosofia HCS Bronzen takana onkin tuottaa harjoitteluun kannustavia edullisia soittimia tavoitteellisesti treenaavalle rumpalille. HCS Bronze toimii siksi myös kouluille: se kestää oppilaiden kovan käsittelyn ja kuulostaa hyvältä juhlasalissa!

B8 on pronssiseos, josta tehdyt symbaalit soivat kovaa ja korkealta

Selkeä isku sekä kova ja korkea sointi, joka ei kestä liian pitkään. Siinä HCS Bronze -symbaalien luonne kiteytettynä. Sarjan symbaalit ovat tietyllä tapaa karikatyyreja itsestään: hi-hat kuulostaa hi-hatilta ja crash crashilta. Niiden soinnissa ei olla siis lähdetty tavoittelemaan mitään erikoista. HCS Bronzen on tarkoitus valmistaa soittaja herkempiä symbaaleja varten. Siksi soundinkin on oltava neutraali. Dynamiikkaa niissä on silti runsain mitoin. Ne siis reagoivat soittovoimakkuuteen ja opettavat rumpalia käyttämään erityyppisiä iskuja.
 
Mikäli symbaalibudjetti ylittää HCS Bronzen edullisen hintaluokan, löydät todennäköisesti Classics Custom Brilliant, -Dark tai -Extreme Metal -symbaalisarjoista etsimäsi.
 
Järjestys: