Mesa Boogie customointi kaupan päälle 28.2.2019 asti!

Mesa Boogie tarjoaa vahvistimiinsa kustomoinnin kaupan päälle 28.2.2019 asti!

Jos Mesan vahvistin on koskaan kutitellut liipasinsormea, nyt on oikea aika puristaa käsi nyrkkiin. Mesa Boogie nimittäin tarjoaa yleisimmät custom-optionsa kaupanpäällisiksi helmikuussa 2019 myytyihin vahvistimiin ja kaappeihin. 

Tarjouksen piiriin kuuluvat kaikki Mesan tarjoamat vinyylipinnoitteet, yleisimmät etuverkkovaihtoehdot, etuverkkoa ympäröivät "piping"-materiaalit sekä eriväriset kulmavahvikkeiden ja kahvojen materiaalit. 

Nahka- ja jalopuukuoret sekä rottinki-etulevyt (wicker grille) eivät sisälly tajoukseen. Alta löytyvästä grafiikasta näet kustomoitavat osat.
 

Mesa Boogie -vahvistimen kustomoitavat osat.

Mini Rectifier -mallien muokkaaminen

Mini Rectifier on rakennettu hieman eri tavalla muihin vahvistimiin verrattuna ja sen kustomoitavat osat näet allaolevasta kuvasta.

Vahvistimen tai kaapin tilaaminen

Vahvistimen tai kaapin voit tilata lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen levytukku(at)levytukku.fi tai vierailemalla myymälässämme Helsingin Vuorikadulla. Veloitamme kustomoiduista vahvistimista ja kaapeista puolet etukäteen ja puolet tuotteen saapuessa. Ajankohtaiset hinnat löytyvät nettikaupastamme. Tilaamista varten tarvitsemme seuraavat tiedot: 
  • Nimesi
  • Osoitteesi
  • Puhelinnumeron ja / tai sähköpostiosoitteen
  • Kaikki vahvistinta koskevat tiedot

Mesa Boogien tarjoamista custom optioista löytyy kattavasti kuvia Mesa Boogien sivuston Design Gallery -osiosta.

Alla vielä muutama herkkupala mielikuvitusta ruokkimaan.

 

Mesa Boogie Express purppuranvärisillä vinyylikuorilla ja tan-nahkaosilla. Mesa Boogie Fillmore kultaisella vinyylillä. Mesa Boogie Roadster punaisilla vinyylikuorilla, mustilla nahkaosilla, mustalla etulevyllä ja punaisella diamond platella. Mesa Boogie Lonestar Special turkoosilla vinyylikuorella, tan-nahkaosilla ja veelealla etulevyllä. Mesa Boogie Dual Rectifier Recto-Verb 25 sinisillä kuorilla ja tan-nahkaosilla. Mesa Boogie Express mustalla etuverkolla ja hopeisella vinyylillä. Mesa Boogie Dual Rectifier mustalla etulevyllä ja cocoa bronco -vinyylillä. Mesa Boogie Mini Rectifier sinisellä diamond grille -etulevyllä.