Uusi
  • Mesa Boogie 6L6 STR443 pääteputkipari tuotekuva.
  • Mesa Boogie 6L6 STR443 pääteputkipari metallilevyllä.

Mesa Boogie 6L6 STR443 pääteputkipari

Verkkokauppa: Varastossa
Myymälä: Saatavilla myymälästä

Hinta: 75,00 7500

Klarna logo
Alkaen 8,95 € /kk.

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
Määrä: kpl

Klassinen 6L6 pääteputki Mesalta

STR443 6L6 -pääteputki on Mesan näkemys klassisesta 6L6-soundista. Syvä alakerta ja kontrolloitu keskialue yhdistyvät soivaan ja helisevään yläpäähän. Hyvä ja tasapainoinen valinta vahvistimeen kuin vahvistimeen.

STR443-pääteputket ovat nykyään vakiona Mesa/Boogie Fillmore 50, Fillmore 100, JP-2C, Stereo 2:50 ja Simul-Class 2:90 -vahvistimissa.
  • Paketti sisältää toisiinsa sovitetun parin 6L6 STR443 -pääteputkia
  • Putkien alkuperämaa: Venäjä

Testatusti kestäviä ja tasalaatuisia putkia

Mesa/Boogie -putket valikoidaan runsaasta otannasta hyvin tarkkaan Mesan omiin vahvistimiin sopiviksi. Putkien testausprosessi on kirjaimellisesti järisyttävä, sillä putkia heilutetaan, tärisytetään ja nakutellaan niiden ollessa päällä vahvistimen sisällä. Putkia myös pidetään päällä pitkään. Näin Mesa pystyy takaamaan putken toimivuuden asiakkaan vahvistimessa. 

Kunnon testauksen vuoksi Mesa pystyy tarjoamaan putkilleen puolen vuoden takuun. Vaikka Mesa/Boogien putket on suunniteltu firman omiin vahvistimiin, ne toimivat kaikkiin muihinkin styrkkareihin, jotka käyttävät samantyyppistä putkea. Jos siis pidät Mesan putkien soundista ja responssista, saat joka kerta saman soinnin ja tuntuman putkia vaihtaessasi!

Allaolevassa videossa Mesa/Boogien pääsuunnittelija Randall Smith kertoo putkien testauksesta ja valikoinnista.