Meinl 14" Classics Custom Extreme Metal Hihat

Verkkokauppa: Varastossa
Myymälä: Saatavilla myymälästä

Hinta: 215,00 21500 269,00 € 26900

Klarna logo
Alkaen 8,96 € /kk.

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
Määrä: kpl

Meinl Classics Custom 14" Extreme Metal Hihat -symbaali - CC14EMH

Voimakkaasti helisevä heavy metal -hihat

Extreme Metal -sarjan 14" hihat on auki soitettuna voimakkaan helisevä, mutta muuttuu kiinni laitettaessa luonteeltaan hieman kiltimmäksi. Kyseessä on joka tapauksessa metallimusiikin soittamiseen luotu kirkas ja kovaääninen hihat.
  • Räjähtävyys mielessä suunniteltu semi-pro -tasoinen hihat-symbaali tosissaan harrastavalle / puoliammattilaiselle rumpalille
  • Kirkas ja erittäin kovaääninen. Suunniteltu metallimusiikin soittamiseen. 
  • Extreme Metal -symbaaleihin käytetään paljon raaka-ainetta. Paino on voimaa ja ylipaino ylivoimaa!
  • Classics Custom Extreme Metal sopii hienosti yhteen myös samasta materiaalista valmistettujen Classics Custom- ja Custom Dark -symbaalien kanssa. 
  • Tuotekoodi: CC14EMH

Symbaalit raskaaseen heavy-mättöön

Rock- ja heavymuusikoiden treenikämpillä ja keikoilla volumet tuntuvat kääntyvän yhteentoista. Tämä asettaa haasteita rumpaleille, koska symbaalit yksinkertaisesti hajoavat jos tätä äänenpainetta yritetään kompensoida lyömällä kovempaa. Classics Custom Extreme Metal -linja on suunniteltu nimenomaan tätä tarkoitusta varten.

Extreme Metal -symbaaleiden valmistuksessa käytetään runsaasti metallia, joten jo niiden massa yksinään saa ne soimaan kovaa. Kirkas pintakäsittely ja syvä taonta korostavat volyymia vielä lisää. Tämä ei silti tarkoita, etteikö Extreme Metal sarjasta löytyisi dynamiikkaa. Kyllä nämä nimittäin soittovoimakkuuteen reagoivat, kuten muidenkin Classics Custom -sarjojen lätyt. Osa sarjan edustajista on jopa poikkeuksellisen vivahteikkaita, varsinkin hintaluokkansa puitteissa. Näiden kohdalla on siis vähän tylsää puhua pelleistä. Kyseessä on oikea symbaali, ei pelti. 

Tukea muista Classics Custom -sarjojen symbaaleista

Classics Customia on kolme sarjaa, joista Extreme Metal on se raskain. Kaikki Classics Customit on valmistettu samasta materiaalista, joten ne sopivat senkin puolesta hyvin yhteen. Mikäli jokin symbaali ei siis tunnu juuri omalta tai esimerkiksi yhdeltä crashilta vaaditaan erilaisia ominaisuuksia, kannattaa kokeilla muiden Classics Custom -linjojen symbaaleita. Sekoittelu on enemmän kuin ok! 

Meinl symbaaleilla on kahden vuoden tehdastakuu. Lue tarkemmat tiedot TAKUUEHDOISTA.