Meinl 14" Pure Alloy Medium Hihat

Verkkokauppa: Tilapäisesti loppu
Myymälä: Saatavilla myymälästä

Hinta: 315,00 31500 431,00 € 43100

Klarna logo
Alkaen 13,12 € /kk.

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Meinl Pure Alloy 14" Medium Hihat

Helposti kontrolloitava, supertarkka hi-hat

MEINL Pure Alloy -symbaalit ovat pitkälti malliesimerkkejä symbaalista. Kun kuvaillaan hihat-soundia tämä on se, joka keskimäärin tulee mieleen. Herkullisen kihisevä, supertarkka, helposti kontrolloitava ja vieläpä hyvännäköinen Pure Alloy hihat toimii monessa eri tyylilajissa ja sitä on aina ilo soittaa. Siitähän soittimessa on kyse: kun sen soittamisesta nauttii, se myös inspiroi luomaan ja soittamaan tutusta poikkeavilla tavoilla. 
  • Ammattitasoinen, B12-materiaalista valmistettu hi-hat-symbaali keikkailevalle rumpalille, joka haluaa, että symbaalit eivät muutu yksilöittäin
  • Erittäin tarkat valmistusmetodit takaavat Pure Alloy -sarjan tasalaatuisuuden
  • Keski-kirkas symbaalisarja istuu soundiltaan heleän Classics Customin ja tummanpuhuvan Byzancen välimaastossa
  • Hyvin laaja dynamiikka-alue volyymin suhteen. Vaikka iskuvoimakkuus vaihtuu soundi pysyy itselleen uskollisena
  • Tuotekoodi: PA14MH
Soittajat kuvailevat Pure Alloy -sarjalaisia helpoiksi soittaa. Kapulatuntuma on pehmeä, mutta responsiivinen ja symbaalien kontrollointi vaivatonta. Ne syttyvät helposti ja siksi myös hiljaa soittaminen onnistuu. Pure Alloyta kannattaa sekoitella erityisesti Byzancen ja Classics Customin eri sarjojen kanssa. Ne eivät silti ole maailman äänekkäimpiä lättyjä ja istuvat siksi pääsääntöisesti yhteen hienovaraisten Byzancejen kanssa. Testaus siis kannattaa jos haetaan seuraa esimerkiksi äärimmäisen kovaäänisille Extreme Metal -pelleille. Pure Alloyt toimivat myös valmiina settinä poikkeuksellisen hyvin. 

Meinl symbaaleilla on kahden vuoden tehdastakuu. Lue tarkemmat tiedot TAKUUEHDOISTA.