Meinl 12" HCS Trash Stack

Verkkokauppa: Varastossa
Myymälä: Loppu myymälästä

Hinta: 62,00 6200 78,00 € 7800

Klarna logo
Alkaen 8,95 € /kk.

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
Määrä: kpl

Meinl HCS 12" Trash Stack -symbaali

Lyhytsointinen "sähähtävä" efektisymbaali

HCS-sarjan 12" Trash Stack on soinniltaan lyhyt ja hiekkainen. Ikään kuin peltipurkki, jossa olisi hiekkaa sisällä. Mielenkiintoiseksi homma menee kuitenkin siinä kohtaa kun symbaalipari asetetaan suljettuun tilaan. HCS 12" Tash Stackin soundi on nimittäin harvinaisen marakassimainen suljettuna. Tarkemmin ottaen se kuulostaa nahkaiselta marakassilta, joka on täytetty suurilla rakeilla. Toki iskussa on symbaalin materiaalista johtuva metallinen sävy myös mukana.
  • Edullinen hinta ja kestävyys kohtaavat HCS-sarjassa
  • Hyvä valinta ensimmäiseksi symbaaliksi
  • Suhteellisen "hiljainen" verrattuna hienovaraisemmalla iskulla syttyviin (kalliimpiin) symbaaleihin
  • Aloitteleva rumpali lyö usein kovaa, siksi on hyvä, että HCS-symbaali ei vaadi parasta tekniikkaa lähteäkseen soimaan
  • Yleensä suosittelemme HCS-sarjaa aloittelijoille, mutta erikoisuudessaan Trash Stack voi istua mihin tahansa rumpusettiin
  • Tuotekoodi: HCS12TRS
Soittaminen on mahtava harrastus, mutta ensimmäinen rumpusetti on kooltaan ja arvoltaan suuri sijoitus. Rumpusettien mukana ei usein tule symbaaleja ja ilman niitä setti on epätäydellinen kokonaisuus. MEINL HCS on sarja symbaaleja juuri tätä tilannetta ajatellen.

Hinta ja kestävyys ovat ensimmäisiksi symbaaleiksi juuri oikealla tasolla. HCS-sarjaa saa hieman käskeä ennen kuin se lähtee soimaan mitenkään mielettömän kovaa, mutta toisaalta juuri aloittaneen rumpalin kanssa hienovaraisuus ei ehkä ole se ensimmäinen huolenaihe. Tietenkään mikään symbaali ei kestä esimerkiksi reunaan lyömistä, vaan kapulalla pitäisi osua symbaalin päälle, mutta HCS-sarja on silti kestävimästä päästä.

Meinl symbaaleilla on kahden vuoden tehdastakuu. Lue tarkemmat tiedot TAKUUEHDOISTA