Kustomoidut kitaramikit ja bassomikit

Väriä kitaraan?

Kustomoidut kitaramikrofonit ja bassomikrofonit.

DiMarzio tarjoaa kaksikelaisiin mikkeihinsä (humbuckerit) kustomoituja viimeistelyjä. Erilaiset värit, viimeistelyt ja kuoret ovat tyylikäs tapa muokata kitaran ulkonäköä. Kustomoinnit eivät vaikuta mikrofonin soundiin. 

Koska vaihtoehtoja ja niiden yhdistelmiä on tuhansia, useimmat kustomoinnit ovat tehdastilaustavaraa. Niitä ei siksi voi tilata suoraan verkkokaupasta. Ota yhteyttä meihin sähköpostilla( levytukku@levytukku.fi ) tai puhelimitse 09 625 502. Vastaamme kysymyksiisi ja autamme myös valinnoissa. Teemme tarvittaessa myös mikkien asennukset, eli sinun ei tarvitse kuin valita mieleisesi viimeistely.

Kustomoitujen mikrofonien hinnasta tulee maksaa puolet, ennen kuin teemme tilauksen tehtaalle. Varausmaksu on sitova. 

Custom mikrofonien värit ja pinnat

DiMarzio Custom Gravity Storm zebra DiMarzio Custom Dominion yellow

- Värit: Normaalit, kuorettomat mikit voi tilata useilla eri väreillä. Tarjolla on myös sekavärejä, joissa toinen kela on erivärinen kuin toinen. 

Lisähinnat optioille:

- Kokonaan kerma tai musta/kerma (seepra) 0€ eli ei lisähintaa.

- Camouflage(maastoväritys) 30€

- Kaikki muut värit ja yhdistelmät 10€

Lisäksi: Kaikkien mikkien pinta on matta.

DiMarzio Custom Evolution white DiMarzio Custom Air Norton red, black polepieces

PAF-mikrofonit kiiltävällä pinnalla


PAF-tyylisiin mikkeihin (6 magneettia ruuvilla ja 6 magneettia umpinaisena) saa kiiltävän muovipinnan perinteisellä leveydellä (ei saatavissa F-Spaced malleihin) kokonaan mustana, kermana tai musta/kermana (seepra).

 

- Kiiltävä muovipinta 10€/mikki.

Mikkikohtaiset värivaihtoehdot ovat nähtävissä DiMarzion osoitteesta, jokaisen mikin omalta tuotesivulta.

Kustomoidut kitaramikit kuorilla

DiMarzio Custom PAF 36th anniversary chrome cover DiMarzio Custom Bluesbucker black covers

- Kuoret: Monet mikkimallit ovat tilattavissa metallisilla kuorilla. Tällä hetkellä valikoimassa on seitsemän erilaista viimeistelyä kuorille. Kirkas nikkeli(moni kutsuu tätä kromikuoreksi), kiiltävä kulta, kulunut vintage nikkeli, kulunut vintage kulta, musta, pinnoittamaton ja kulunut vintage pinnoittamaton.

Lisähinnat optiolle:

- Kuoret, kaikki mallit, 33€/mikki.

DiMarzio Custom Titan matte gold cover, black polepieces DiMarzio Custom PAF Master worn nickel cover

Kitaramikrofonit kulta- ja kromipinnoitteilla

DiMarzio Custom Satchur8 with chrome tops and chrome polepieces DiMarzio Custom FRED with gold top and gold poles

- Pinnoite: DiMarzio tarjoaa tiettyihin malleihinsa erikoispinnoitetta. Prosessissa kuorettoman mikin pintaan saadaan kiiltävä kromin- tai kullanvärinen pinta. Käsittely "sitoo" värin mikin muovipintaan ja siitä tulee yhtä kestävä, kuin erillisten kuorten pinnasta. Lopullinen kiillotus tehdään käsin.

Lisähinta optiolle:

- Kromi - tai kultapinnoite 75€/mikki.

Humbucker-mikrofonien navat

DiMarzio Custom Crunch Lab Black/purple with chrome polepieces DiMarzio Custom Crunch Lab Black/purple with black polepieces DiMarzio Custom Crunch Lab Black/purple with gold polepieces

Suurin osa DiMarzio humbuckereista on saatavilla erikoistilauksena kromisilla, mustilla tai kultaisilla magneettinavoilla. Voit tarkistaa DiMarzion sivulta, haluamasi mikrofonin kuvasta, mikä väri on standardi.

Lisähinnat optioille:

- Kromiset tai mustat navat 10€.

- Kultaiset navat 20€.

Huom!

Standardivärisistä navoista ei tule lisähintaa. Yllälistatut lisähinnat maksetaan vain, jos tilatun mikin navat poikkeavat standardimallista.

Kuten näkyy, vaihtoehtoja on hurja määrä ja niitä voi yhdistellä aika vapaasti. Kun olet suunnitellut oman unelmamikkisi, ota meihin yhteyttä ja teemme unelmastasi totta!  Kustomoitujen mikkien saaminen kestää aina vähän kauemmin mutta odotuksen palkintona on ainutlaatuinen kitara.