Ibanez NTS NU Tubescreamer

Verkkokauppa: Varastossa
Myymälä: Saatavilla myymälästä

Hinta: 195,00 19500 299,00 € 29900
Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
Määrä: kpl

Ibanez NTS NU Tubescreamer

Ibanezin NTS NU Tubescreamer on maailman ensimmäinen kompakti efekti, johon Nutube-teknologia on istutettu suoraan sen omaan piiristöön.

Ibanezin Tubescreamer klassikko kohtaa Korgin Nutuben ja lopputuloksena on poikkeuksellinen dynamiikka, parempi herkkyys ja luonnollinen putkikompressio.

Nutube on VFD-teknologiaan perustuva putki. Vaikka se ei näytä perinteiseltä vakuumiputkelta, toimintaperiaate on sama. Nutube käyttää vain 2% siitä virrasta, mitä perinteinen 12AX7 etuasteputki vaatii. Arvioitu käyttöikä ylittää 30.000 tuntia.

Perinteinen Tubescreamer on edelleen maailman myydyin säröpedaali vuodesta toiseen. Se liikkuu luontevasti ja juuri oikealla tavalla puhtaan ja särön välillä. Nutubessa säröytyminen tapahtuu oikean putken kautta, eikä diodia yliohjaamalla. Siksi Nutuben dynamiikka, tuntuma ja soundi on kuin oikeassa putkivahvistimen etuasteessa.

Ibanez on vienyt Tubescreamer-soundia vieläkin pidemmälle NTS-mallissa. Uutena kontrollina efektistä löytyy Mix-potikka. Sillä säädetään puhtaan ja säröytyneen signaalien suhdetta. Mix keskiasennossa Tubescreamer toimii kuten perinteiset mallit. Vastapäivään säädettäessä puhtaan signaalin osuus kasvaa, mutta Tubescreamerille tunnusomainen mid-boost säilyy soundissa. Myötäpäivään Mix vähentää puhdasta signaalia ja ollessaan täysillä se häviää kokonaan.

NTS NU Tubescreameria voi käyttää sekä 9V että 18V virtalähteellä. 18V antaa enemmän headroomia eli kokoa signaaliin.
  • Kontrollit: Drive, Tone, Level ja Mix
  • Sama koko kuin perinteisessä Tubescreamerissa
  • Tarvitsee 9V-18V virtalähteen(negatiivinen keskus) tai 9V pariston
  • Virrankulutus: 50mA@9V tai 60mA@18V
  • 100% analoginen piiristö
  • Relay True Bypass
  • Valmistusmaa: Japani