Ibanez-kitarat suoraan maahantuojalta!

Ibanez, yksi maailman suurimmista kitaravalmistajista tekee kitaroita omalla nimellään lähes kaikissa eri hintaluokissa. Myymme Ibanezin soittimia kaikissa hintaluokissa, joten kitara löytyy varmasti budjetista riippumatta.

Legendaarisia sähkökitaroita ja kaikenkokoisia akustisia

Sähkökitaroiden puolella valikoimamme on erityisen runsas ja soittimia löytyy useaan eri musiikkityyliin suunnattuna. Ehdottomasti suosituinta päätä edustaa legendaarinen RG, joka on edelleen alan standardi nopeasta heavykitarasta puhuttaessa. 
 
Akustisia kitaroita valmistetaan myös useissa eri malleissa ja hintaluokissa. Erimallisia runkoja on paljon ja Ibanezilta löytyy soitin pienemmällekin soittajalle. Uusimpana Ibanezin lukuisista innovaatioista mainittakoon sähkökitaratyyppinen viiste käsivarrelle joka helpottaa soittamista jo useissa eri kitaramalleissa.

Suomen nopein toimitus!

Levytukun toimitus on taatusti erittäin nopea. Jos valitsemasi kitara näyttää vihreää valoa ja tilaat sen arkipäivänä ennen puolta päivää, laitamme soittimen matkaan vielä samana päivänä! Kitarat lähetetään vieläpä ilman toimituskuluja. Levytukku toimii Ibanezin maahantuojana Suomessa, joten valikoimamme on myös erityisen runsas ja harvinaisempiakin malleja kannattaa kysyä. 
Ibanez kitarat kategoriakuva. Ibanez akustiset kitarat - selaa kategoriaa.