Dunlop Primetone Standard Grip 1,50

Verkkokauppa: Varastossa
Myymälä: Loppu myymälästä

Hinta: 10,95 1095 12,90 € 1290
Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
Määrä: kpl

Primetone Grip pysyy käsissä ja tuntuu uskollisesti soitetulta heti paketista!

Dunlop Primetone Standard Grip 1.50mm -plektra tuottaa selkeän attackin ja liukuu kielen yli kuin uskollisesti käytetty yksilö. Standard-mallia ei turhaan kutsuta standardiksi: siinä on sopivasti tarttumapintaa, loistava grip ja sen kärki on mukavan pyöreä, jonka vuoksi se käy kaikenlaisen musiikin soittamiseen.   

Primetone-plektroista yleisesti

Dunlop Primetone on hyvin selkeäsoundinen plektra, joka on soundiltaan lähimpänä myyttistä kilpikonnankuoresta valmistettua plektraa. Sen reuna on valmiiksi hiottu muistuttamaan huolella sisään soitettua plektraa. Hiominen saa plektran liukumaan kielen yli hyvin pehmeästi.

Kilpikonnankuori-plektrat ovat tunnettuja hienosta soundistaan ja osaltaan myös liukkaudestaan. Primetone-plektrat on valmistettu Ultexista, joten ne pysyvät paremmin soittajan käsissä. Primetone Grip -malleissa on kohotettu grip-osio, joka saa plektran pysymään tiukasti hyppysissä. Sarjan Smooth-mallit on kuitenkin kehitetty aivan siitä perinteisestä liukaspintaisesta mallista pitäville. Smooth-mallit tuottavat myös vielä hiukan pehmeämmän attackin.
  • Primetone Standard Grip 1.50mm Player's Pack sisältää 3kpl plektroja
  • Käsin hiottu ja kiillotettu reuna
  • Grippipinta takaa, ettei plektra lipsahda sormista
  • Materiaalina Ultex
  • Valmistusmaa USA
  • Tuotekoodi: 510P150