Dunlop Mick Thomson Custom Jazz III plektra, 6 kpl

Verkkokauppa: Varastossa
Myymälä: Saatavilla myymälästä

Hinta: 11,90 1190 12,40 € 1240
Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
Määrä: kpl

Mick Thomsonin Jazz III pehmeämmästä nylonista

Slipknotista tutun Mick Thomsonin oma Jazz III -malli perustuu Max Grip Jazz III -plektraan. Thomsonin plektra on tehty pehmeämmästä Nylon-seoksesta. Tämä tekee siitä erinomaisen mallin sooloilun ja rytmien väliseen vaivattomaan poukkoiluun. Soundi on kovaääninen ja erittäin napakka!

Mick Thomson Custom Jazz III -plektran grip on todella pitävä. Pienessä plektrassa pitävä pinta pääsee oikeuksiinsa, sillä alkuperäisen Jazz III -mallin suurin ongelma on ollut aina hikisissä näpeissä pyöriminen. 

Jazz III ihastuttaa ja vihastuttaa. Oikeastaan sen pieni koko on se asia, joka saa aikaan suuria tunteita. Joka tapauksessa kyseessä on plektra, joka on suunniteltu antamaan kaikki kontrolli soittajan käsiin. Ajatus on siinä, että sormien välistä näkyy pelkästään plektran kärki. Näin sillä ei päästä tahattomasti kaivamaan liian syvälle kielten väliin, ja sitä kautta release on mahdollisimman nopea. Kärki on terävä ja sen synnyttämää attackia voisi kuvailla samalla sanalla. 

Jazz III on äärimmäisen tekninen plektra, joka ei sovi jokaisen soittotekniikalle. Todella monelle se kuitenkin sopii ja nämä soittajat pitävätkin plektrastaan kiinni kynsin ja hampain. Jazz III -plektraa käyttävät tuppaavat soittamaan sillä aivan kaiken kompeista leadeihin. Max-Grip -malli on kuitenkin kokeilemisen arvoinen, vaikka alkuperäisestä ei pitäisikään sillä pitävä pinta muuttaa koko plektran luonnetta.

Mikäli Jazz III -malli tuntuu liian pieneltä, kannattaa kokeilla Jazz III XL -plektraa.
  • Mick Thomson Custom Jazz III Nylon on erittäin tiukka-soundinen plektra kovalla attackilla
  • Pehmeämpää Nylon-seosta kuin Max Grip Jazz III
  • Pienen, teräväkärkisen plektran kontrolli on järkkymätön, etenkin näin järeällä gripillä.
  • Pussissa 6kpl plektroja
  • Paksuus: 1.38mm
  • Plektran materiaali: Nylon
  • Tuotekoodi: 471PMT