DiMarzio DP700 Blaze kaulamikki

Verkkokauppa: Varastossa
Myymälä: Saatavilla myymälästä

Hinta: 86,00 8600 123,50 € 12350

Klarna logo
Alkaen 8,95 € /kk.

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
Määrä: kpl

Steve Vain vuonna 1990 julkaistu Passion And Warfare aloitti 7-kielisten kitaroiden vallankumouksen, jolle ei loppua näy. Päin vastoin. Yhä useammalle soittajalle 7-kielinen on standardi ja 8- tai 9-kielinen täyttää kuriositeetin kriteerit.

DiMarzio Blaze on sarja mikrofoneja jolla Passion And Warfaren 7-kieliset osuudet taltioitiin. Ne toimivat standardivaihtoehtona lähes kaikissa Steve Vain käyttämissä Ibanez Universe-kitaroissa 90-luvulta tähän päivään.

Kaulamikrofonin suunnittelussa 7-kielinen kitara on melkoinen haaste. Fyysisen sijaintinsa ansiosta kaulamikrofoni kuulostaa usein huomattavasti tummemmalta kuin esimerkiksi sama tuote talla-asemassa. Blaze Neck-mikrofoni suunniteltiin nimenomaan eliminoimaan tumma ja puuroinen alapää 7-kielisen kitaran kaula-asemasta.

Blaze kaulamallin keskialuetta on leikattu melko rajusti ylä- ja alataajuuksien korostamiseksi. Tuloksena on mikrofoni joka toimii hyvinkin erilaisissa musiikkityyleissä juuri avoimen soundinsa johdosta.

Blaze kaula ajaa myös asiansa tallamikrofonina hyvin suurilla gain-asetuksilla, koska se ei pienen tehonsa vuoksi mene helposti tukkoon.

  • Väri: musta, kromatut navat
  • Magneetti: keraaminen
  • Treble: 5,5/10
  • Mid: 4,5/10
  • Bass: 6,5/10
  • Teho: 280mV

DiMarzio-mikrofoneja on saatavilla erilaisilla kuorilla ja useilla eri värivaihtoehdoilla. Lue lisää mikrofonien kustomoinnista täältä.